Lipsiți de griji, cu berea în față și cu ce le-a oferit natura la vedere. Așa stau românii noștri, nestingheriți, la terasă, când canicula îi răpune. Și nu, nu vorbim despre plaja de nudiști din Vama Veche.


Hainele par că nu le mai folosesc deloc pe timp de vară turiștilor lipsiți de inhibiții. Și unde mai pui că adepții nudismului nu mai trebuie să se deplaseze până în Cap d'Agde, orașul în care toată lumea umblă goală, pentru că au propriul colț de rai chiar aici, în România.

 • nudisti eforie
  La barul amenajat pe plajă, hainele nu sunt obligatorii
  foto: Mihai Ionescu
 • nudisti eforie
  Plaja de nudiști este special amenajată, între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord
  foto: Mihai Ionescu
 • nudisti eforie
  Oameni de toate vârstele vin să se relaxeze și să uite complet de grijile cotidiene, fără inhibiții
  foto: Mihai Ionescu
 • nudisti eforie
  Hainele par că nu le mai folosesc deloc pe timp de vară turiștilor
  foto: Mihai Ionescu
1/4

Paparazzii noștri au fost „în expediție” pe litoralul românesc, unde pe lângă stațiunile obișnuite au descoperit un loc în care toată lumea face nudism. Între Eforie Nord și Eforie Sud, toți fac plajă în costumul Evei sau al lui Adam, după caz.

Nu se sfiesc deloc și vin, în număr mare, să se bronzeze și să se scalde în mare, însă ceea ce este inedit este faptul că nu se îmbracă nici măcar atunci când merg la terasă. Nudiștii au un bar special amenajat pe plajă, unde se pot răcori cu o bere reche chiar și în pielea goală. 

 
 
Loading...