Loteria Română. O nouă modalitate de a juca la 6 din 49, Joker și Noroc, prin terminalele de plată

Ultima actualizare:

    Biletele la jocurile loto pot fi jucate și cumpărate prin intermeniul terminalelor de plată
Biletele la jocurile loto pot fi jucate și cumpărate prin intermeniul terminalelor de plată

Românii își pot încerca norocul la jocurile loto și prin intermediul terminalelor de plată QIWI, unde pot fi achitate facturi de utilități, taxe și impozite. Prețurile biletelor vor fi același ca și cele din agențiile loto.

Vești bune pentru jucători! Acum se poate juca la loto și pe terminalele de plată. Sunt 2.000 la număr și, pe lângă achitarea facturilor de utilități, taxe și impozite, își pot încerca norocul la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul terminalelor de plată QIWI se face, în siguranță, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Aparatele au o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, iar clienții au la dispoziție serviciile unui call-center la care pot apela în caz de nevoie.

”Jocurile loto sunt din ce în ce mai accesibile pentru jucătorii noștri care au încă o posibilitate să-și încerce șansa în siguranță pentru sănătatea lor. Consider că noul parteneriat reprezintă încă o reușită în strategia de dezvoltare a rețelei de vânzare a Loteriei Române, potrivită cu nevoile jucătorilor și cu tendințele actuale. Dacă la preluarea mandatului meu, la începutul anului 2020, rețeaua de vânzare număra puțin peste 1.900 de locații, astăzi, Loteria Română este prezentă în peste 19.000 de locații”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director Loteriei Române.

Câștigurile pentru biletele loto jucate la terminale de plată, ridicate din agenții

Câștigurile pentru biletele jucate la terminalele de plată se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate terminalele este disponibilă pe site-ul www.qiwi.ro precum și pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

Plata bieltelor loto se achită fără comision la terminale

Loteria Română a încheiat un parteneriat cu Qiwi Romania SRL care este parte componentă a grupului Qiwi Plc, prezent în 23 de țări ale lumii.

Qiwi şi-a început activitatea în România în anul 2009 şi este una dintre cele mai importante companii în domeniul plăților instante prin intermediul terminalelor de plăţi cash-in cu autoservire.

Compania deține o rețea de terminale de plată, cu acoperire națională, amplasate în rețele de retail modern și oferă posibilitatea achitării serviciilor, fără comision, a peste 100 de furnizori locali și internaționali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net