Lovit în cap şi tăiat la gât

Ultima actualizare:

    Liviu GavrilescuFoto: graiul.ro
Liviu GavrilescuFoto: graiul.ro

A fost arestat suspectul în cazul crimei din Baia Mare! Profesorul universitar Liviu Gavrilescu (65 de ani) ar fi fost ucis de fiul cel mic, diagnosticat cu o gravă afecţiune psihică – schizofrenie paranoidă.

Ancheta în cazul profesorului universitar Laurenţiu Gavrilescu, omorât luni noapte în propria casă, s-a derulat repede. Oamenii legii au presupus, chiar de la început, că asasinul ar fi chiar fiul lui, care locuia în aceeaşi casă. Tânărul în vârstă de 37 de ani a fost găsit marţi seară în localitatea Apa (Satu Mare). Poliţiştii l-au predat colegilor din Maramureş, iat suspectul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul crimei. Bogdan Gabor, prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş spune că fiul profesorului era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Se pare că victima ar fi fost lovită cu un obiect contondent în cap, după care agresorul i-ar fi tăiat gâtul. Liviu Gavrilescu a fost profesor la Centrul Universitar Nord din Baia Mare şi consilier al prefectului timp de mai mulţi ani. El ar fi împlinit 66 de ani pe 31 august. Despre fiul lui cel mic se ştie că e absolvent a două facultăţi la Cluj-Napoca: Informatică şi Ştiinţe Economice. Fiul cel mare al lui Gavrilescu este, se pare, plecat din ţară.


    Casa familiei GavrilescuFoto: adevarul.ro
Casa familiei GavrilescuFoto: adevarul.ro

Vestea morţii lui Liviu Gavrilescu a şocat Baia Mare, oraş în care era extrem de îndrăgit şi de respectat. În apropierea locuinţei sale, câţiva vecini discutau despre crimă. „E o tragedie. Era un om extraordinar, oricând gata să ajute. Deşi avea două doctorate, se oprea să stea de vorbă cu oricine”, povesteşte un bătrân. Două femei din zonă îl evocă în termeni elogioşi pe profesor. „Sigur că l-am cunoscut, era un om mereu amabil. Şi doamna e la fel”, spune una dintre ele. Lângă poarta familiei Gavrilescu, vecinul lor, Tiberiu Robotin, este cu lacrimi în ochi. „Stăteam cu ei la cafea. Era foarte inteligent”, oftează vecinul. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net