Lovită cu sălbăticie! Elevă bătută de trei fete cu pumnii şi cu picioarele

Ultima actualizare:

    Eleva a fost trântită şi agresată
Eleva a fost trântită şi agresată

Secvenţe halucinate la Oradea! Trei adolescente au fost filmate în timp ce lovesc cu pumnii şi cu picioarele o elevă de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul“. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor după ce filmarea a apărut pe Facebook.

Filmuleţul postat pe reţeaua socială a stârnit vâlvă. În imagini se observă un grup de patru adolescente care stau de vorbă, apoi, după câteva replici, una dintre fete primeşte câteva palme, este trântită la pământ cu sălbăticie şi încasează de la celelalte puştoaice mai multe lovituri cu pumnii şi cu picioarele.

Sora agresoarei a filmat scenele violente

Agresiunea s-a petrecut luni dimineaţă, în pauza mare, când una dintre agresoare, o elevă de clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul“ din Oradea, care nu a frecventat cursurile în acest semestru, a sunat-o şi a chemat-o pe victimă în afara şcolii. Aceasta din urmă nu a fost lăsată de paznici să iasă din şcoală, aşa că a sărit gardul şi s-a întâlnit cu celelalte colege în apropierea liceului. Acolo a fost lovită, pe motiv că ar fi înjurat-o pe una dintre fete. Totul a fost filmat de sora agresoarei, iar filmuleţul de un minut şi 13 secunde a devenit viral pe reţelele sociale.

Victimei i s-a făcut rău

După ce a fost ameninţată să nu spună nimic, eleva agresată s-a întors la ore, însă după-amiază i s-a făcut rău şi a ajuns la medic. Poliţiştii au identificat agresoarele și victima, toate având vârsta de 16 ani. Potrivit comisarului Alina Dinu, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net