Lovitură grea pentru Gabriela Firea! Instanța a decis că a demis-o abuziv de la Teatrul Odeon pe actrița Dorina Lazăr

Ultima actualizare:

    Actrița Dorina Lazăr a fost demisă de Gabriela Firea, în 2017, de la conducerea Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei
Actrița Dorina Lazăr a fost demisă de Gabriela Firea, în 2017, de la conducerea Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei

Actrița Dorina Lazar, demisă de Gabriela Firea, în 2017, de la Teatrul Odeon, a câștigat procesul cu Primăria Capitalei. Edilul general este obligat să o repună în drepturi și să-i plătească salariile din urmă.

Fosta directoare a Teatrului Odeon, actriţa Dorina Lazăr (79 de ani), a câştigat procesul cu Gabriela Firea, după ce primarul general al Capitalei a demis-o în 2017.

Celebra artistă a considerat abuzivă demiterea și și-a căutat dreptatea în istanță. Iată că pe 10 iunie, după trei ani de procese, decizia judecătorilor a venit. Și este definitivă.

Ea a fot repusă în drepturi, ceea ce înseamnă că revine la conducerea Tetarului Odon. În plus, Primăria Capitalei trebuie să-i plătească salariile pentru perioada cât a fost suspendată din funcţie, iar Gabriela Firea ar trebui să plătească celebrei actriţe daune morale de 1 leu. Atât i-a cerut Dorina Lazăr!

Actrița Dorina Lazăr, demisă de Gabriela Firea de la Teatrul Odeon, a câștigat procesul. Obligațiile primarului 

“Da, este adevărat. Nici eu nu mai credeam că va fi aşa de pozitiv, după mai bine de un an de la prima pronunţare a instanţei. O să mă văd cu avocaţii şi o să mă sfătuiesc în privinţa paşilor următori. Procedura este că trebuie să îmi dea banii pentru perioada 2017-2019, pentru că eu aveam contract până în decembrie, anul trecut”, a declarat Dorina Lazăr pentru site-ul vestibune.com.

Ea a precizat că încă nu a luat o hotărâre în privinţa unei eventuale reveniri la conducerea teatrului. Primarul Gabriela Fiirea nu a transmis până acum un punct de vedere de pe această teamă. 

În vara anului 2017, Dorina Lazăr a fost concediată de la conducerea Teatrului Odeon, fără a i se oferi o explicaţie oficială. Actriţa a fost destituită după o vizită a Corpului de Control al Primarului General la doar câteva zile după ce era reconfirmată ca manager.

Dorina Lazăr şi-a început cariera la Teatrul Odeon în anul 1969, iar din 2003 şi până în 2017 a condus această instituţie. În prezent, managerul Teatrului Odeon este actorul Cristian Şofron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net