Lovitură pentru Elena Udrea. Afacerea ei de la Băile Boghiș a cerut insolvența

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este fericită în Costa Rica împreună cu fiica și iubitul ei, dar în țară o așteaptă mai multe beleleFOTO: Facebook
Elena Udrea este fericită în Costa Rica împreună cu fiica și iubitul ei, dar în țară o așteaptă mai multe beleleFOTO: Facebook

Sunt vremuri negre pentru Elena Udrea. Pe de o parte, este fericită că a ieșit din pușcăria din Costa Rica și este cu fetița ei, cu mama și iubitul. Pe de altă parte, are un sechestru uriaș pe averea din România, iar principala ei afacere a cerut insolvența.

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, se află în orașul San Jose din Costa Rica, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi de fiica acestora, Eva-Maria. Avocata Elenei Udrea susține că ”Blonda de la Cotroceni” se pregătește să vină în România și i-a făcut pașaportul fetiței sale, chiar dacă pierde statutul de azilant în Costa Rica.

Elena Udrea, sechestru pe întreaga avere

Chiar dacă dosarul în care a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va rejudeca, în România o așteaptă și alte belele. Are un sechestru uriaș pe toate bunurile mobile şi imobile deţinute, până la concurenţa sumei de 4,7 milioane de euro, în vederea confiscării speciale.

Decizia a fost luată de magistraţi, pe 10 ianuarie 2018, în dosarul în care Elena Udrea a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor. Potrivit DNA, Elena Udrea este acuzată că a acceptat promisiunea făcută prin intermediari de omul de afaceri Bogdan Buzăianu, în anul 2011, de a primi suma de 5 milioane de dolari pentru a-şi exercita influenţa asupra factorilor de decizie din cadrul Ministerului Economiei şi Hidroelectrica, în vederea menţinerii, în condiţiile deja negociate, a contractelor pe care societatea omului de afaceri le încheiase cu compania producătoare de energie, scrie digi24.ro.

Firma Băile Boghiş a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Sălaj a acceptat cererea făcută de societatea unde are acţiuni Elena Udrea, scrie gazetadecluj.ro. Politicianul ar trebui să se înscrie la masa credală a firmei cu aproape 2 milioane lei.

Băile Boghiş, una din puţinele staţiuni balneoclimaterice din judeţul Sălaj, şi-a redeschis oficial porţile joi, 7 august. Elena Udrea este coproprietar
Băile Boghiş, una din puţinele staţiuni balneoclimaterice din judeţul Sălaj, şi-a redeschis oficial porţile joi, 7 august. Elena Udrea este coproprietar

Una dintre societăţile comerciale la care Elena Udrea este acţionar cu 50%, SC Băile Boghiş SRL din Zalău, a cerut intrarea în insolvenţă pentru a stopa ”valul” de cereri de executare silită.

În cadrul firmei, mai deţin acţiuni Elena (Lia) Stanca (10%), fosta soţie a unui şef din SRI, şi fiica ei, Magda, care are 40% din pachetul de acţiuni. Firma a girat pentru plata unei cauţiuni a Elenei Udrea din dosarul omului de afaceri Bogdan Buzăianu, în care fostul ministru a fost implicat.

Băile Boghiş, una din puţinele staţiuni balneoclimaterice din judeţul Sălaj, şi-a redeschis oficial porţile joi, 7 august 2014. La inaugurare, alături de zeci de invitaţi şi turişti, a fost prezentă şi Elena Udrea care, alături de cunoscutul om de afaceri din judeţ – Lia Stanca, este coproprietarul staţiunii.

După cum a explicat Elena Udrea, investiţia pentru modernizarea staţiunii a fost de aproximativ un milion de euro, iar în prezent turiştii care ajung la Boghiş pentru relaxare şi recuperare, au acces la patru bazine moderne, din care unul pentru copii, dotate cu diferite efecte: fântâni de apă, hidromasaj, tobogane, inclusiv figurine gonflabile plutitoare, concepute special pentru cei mici. Condiţiile de cazare sunt moderne, de patru stele şi, potrivit Elenei Udrea, investiţiile vor continua cu modernizarea bazinul din interior şi a spaţiilor de cazare în cursul anului viitor, scrie magazinsalajean.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net