Lucrări de reparaţie la Magistrala 2, Pipera între 31 august-3 septembrie. Ce întârziere vor avea trenurile

Ultima actualizare:

    În perioada 31 august-3 septembrie se vor efectua lucrări la Magistrala 2 de metrou
În perioada 31 august-3 septembrie se vor efectua lucrări la Magistrala 2 de metrou

Metrorex a anunţat că în perioada 31 august-3 septembrie va efectua lucrări de modernizare pe Magistrala 2, staţia Pipera. Ca urmare a lucrărilor, circulaţia trenurilor va fi redirecţionată, iar timpul de aşteptare pe peron va creşte, potrivit comunicatului emis de Metrorex.

Metrorex a anunţat că în perioada 31 august-3 septembrie circulaţia subterană se va desfăşuira cu dificultate din cauza unor lucrări de reparaţii.Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. În plus, în zilele 1-2 septembrie, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 vor fi nevoiţi să coboare în staţia Aviatorilior şi să urce într-un alt tren, de aceeaşi linie, pentru a continua călătoria. 

„Metrorex informează publicul călător că pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație a trenurilor, în perioada 31 august – 3 septembrie 2018, se vor efectua lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor.

Menționăm că, la orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni-Aurel Vlaicu-Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu-Pipera-Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei.

Pe tronsoanele Berceni–Aviatorilor–Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor-Pipera-Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute. Călătorii vor fi permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații", sunt informaţiile oferite de comunicatul Metrorex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net