Ludovic Orban cere demisia guvernului Dăncilă: ”Românii nu vă mai vor”

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban cere demisia guvernului Dăncilăfoto: arhiva Click!
Ludovic Orban cere demisia guvernului Dăncilăfoto: arhiva Click!

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a cerut din nou, marți, demisia guvernului Dăncilă. În caz contrat, a anunțat liberalul, partidul său va depune o moțiune de cenzură.

PNL a cerut demisia guvernului Viorica Dăncilă prin vocea liderului partidului, Ludovic Orban. „Repetăm solicitarea către guvern: dați-vă demisia, nu mai aveți nicio legitimitate, românii nu vă mai vor. Dacă guvernul nu-și dă demisia, PNL depune până la sfârșitul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură”, a spus Orban, într-o conferință de presă, citat de Hotnews.

Orban a subliniat că lupta Partidului Națioal Liberal cu PSD continuă, chiar dacă liderul social-democrat a fost condamnat definitiv și se află încarcerat în acest moment la Penitenciarul Rahova. „Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, e în continuare un pericol pentru democrație și pentru destinul euro-atlantic al României”.

PNL a câștigat alegerile europarlamentare

Potrivit liderului PNL, mesajul transmis de electorat la alegerile europarlamentare și la referendum a fost unul foarte clar. „Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD. Scăpați-ne de ei a fost unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit. PNL va face toate demersurile constituționale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernări”, a mai spus Ludovic Orban.

Conform celor mai recente rezultate parțiale communicate de Biroul Electoral Central, după centralizarea a circa 90% din voturile din țară și 28% din voturile din diaspora, PNL este marele câștigător al aelgerilor europarlamentare din 26 mai. În clasamentul general (țară+diasporă), PNL are 27,12%, PSD - 23,07% și USR-PLUS - 21,96%.

Citește și:

Incidente la vot. Ludovic Orban vrea să-i facă plângere penală ministrului de externe pentru organizarea din diaspora. Reacţia MAE

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. PNL, pe primul loc, urmat de PSD și USR-PLUS

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net