Ludovic Orban, președintele PNL, a vorbit sâmbătă, 8 septembrie, despre conflictul care s-a creat în ultimele zile în cadrul PSD-ului și care a luat amploare în special din cauza disputei dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Liderul opoziției a susținut că Firea nu a contribuit cu nimic la bunăstarea orașului timp de doi ani și a făcut o paralelă între aceasta și Liviu Dragnea, declarând faptul că „Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România”.


„Eu nu mă iau după cearta dintre ei. Faptul că îşi spală rufele în public şi mai aflam câte ceva din mizeriile care sunt ascunse sub preş de conducerea PSD nu e rău. Din punctul meu de vedere, Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România. Eu nu pot să uit faptul ca Firea nu a făcut nimic de doi ani de zile, că a încercat să înfiinţeze nişte societăţi care să distrugă complet orice fel de de competiţie în furnizarea serviciilor şi realizarea lucrărilor publice în Bucureşti şi nu pot să uit cum ne ameninţa consilierii generali care îndrăzneau să se opună aşa-ziselor proiecte, promiţându-le că o să le studieze ce le fac rudele, prietenii, iubiţii”, a spus Orban la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, întrebat cum comentează disputele din interiorul PSD.

Orban a adăugat că „sunt notorii toate intervenţiile aberante ale primarului general al Capitalei împotriva consilierilor generali liberali” şi a spus că Gabriela Firea „s-a comportat ca un vajnic reprezentant al lui Dragnea şi al PSD”, conform informațiilor oferite de Agerpres.

 

 
 
Loading...