Lui Piedone nu-i vine să creadă ce i s-a întâmplat azi

Ultima actualizare:

    Piedone a fost arestat pe 7 noiembrie
Piedone a fost arestat pe 7 noiembrie

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone este liber ca pasărea cerului. Astăzi a fost scos de sub control judiciar pe cauţiune și poate fi cercetat în libertate. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

A fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. După 4 zile de stat după gratii, magistrații i-au acceptat recursul și a fost pus sub control judiciar pe cauțiune stabilită la 1,5 milioane de lei.

În schimbul libertății a pus gaj două mașini de epocă și un imobil. A contestat și această decizie, iar magistrații i-au acceptat-o.

Tribunalul Bucureşti a admis, ieri, plângerea lui Piedone şi a dispus revocarea controlului judiciar pe cauţiune.

Procurorii anticorupţie au deschis un dosar de abuz în serviciu după incendiul din 30 octombrie din Clubul Colectiv, în care și-au pierdut viața 63 de persoane.

În acest dosar, procurorii DNA i-au pus sub urmărire pe Cristian Popescu Piedone, Aurelia Iofciu şi Luminiţa Larisa Ganea, funcționare în Primăria sectorului 4, pentru emiterea autorizaţiei pentru local fără avizul ISU privind securitatea la incendiu.

Potrivit anchetatorilor, Cristian Popescu Piedone a încălcat dispoziţiile legale privind apărarea împotriva incendiilor atunci când a emis acordul de funcţionare şi autorizaţia de funcţionare, în 14 ianuarie 2015, necesare desfăşurării activităţii de către SC Colectiv Club SRL, iar cele două angajate l-au sprijinit în emiterea celor două documente.

Piedone şi cele două angajate au fost arestaţi în 7 noiembrie, de Tribunalul Bucureşti, şi puşi în libertate în 11 noiembrie, de Curtea de Apel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net