Luiza Melencu ar fi împlinit luni 19 ani! Mama și bunicul i-au pregătit un tort cu chipul ei

Ultima actualizare:

    Rudele au sărbătorit-o pe Luiza Melencu, de ziua eiFoto: Arhiva personală
Rudele au sărbătorit-o pe Luiza Melencu, de ziua eiFoto: Arhiva personală

Luiza Melencu este de negăsit de mai bine de nouă luni. Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe fată, însă rudele ei nu și-au pierdut speranța. Mama ei crede că adolescenta este încă în viață și așteaptă ca aceasta să intre pe ușă. Luni (2 decembrie), Luiza ar fi împlinit 19 ani.

Mama și bunicul fetei i-au făcut tort cu chipul ei și au sărbătorit-o alături de mai multe rude, în sepranța că aceasta este încă în viață și că se va întoarce la ei. 

„La mulți ani, Lulu Mihaela noastră Luiza”, a postat Stelian Iordache, bunicul fetei, pe o rețea socială. 

Luiza ar fi împlinit 19 ani
Luiza ar fi împlinit 19 ani

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, în ziua în care a plecat din comuna Dioști, județul Olt, pentru a merge în Caracal, unde trebuia să scoată bani de la un bancomat. Suma era trimisă de mama sa, care lucra în Anglia, cu un contract temporar de muncă. Fata era nerăbdătoare să își cumpere o pereche de pantofi sport. A doua zi de la dispariţie, bunicul ei a primit un telefon care l-a neliniștit. Un bărbat i-a spus: „Luiza nu vrea să vorbească cu dumneavoastră, dar e bine, plecăm din ţară”. Chiar dacă rudele s-au dus la poliție, nu au fost luate în serios. Dispariţia fetei a fost luată, însă, cu adevărat în seamă, pe 25 iulie, când o fată cu trei ani mai mică, dispărută şi ea tot din Caracal, tot cu o maşină de ocazie, a sunat la 112, a anunţat că a fost sechestrată de un bărbat din Caracal, că a fost răpită cu o maşină gri şi că a fost violată. Astfel, „cazul Alexandra“ a devenit „cazul Luiza şi Alexandra“.  

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că a luat-o pe Luiza cu mașina, a abuzat-o sexual și a ucis-o. 

Familia Luizei, invitată la Cotroceni

Zilele trecute, familia adolescentei a fost invitată la Controceni, unde a discutat cu un consilier detalii referitoare la cazul Caracal. Monica Melencu a declarat că Andrei Muraru, unul dintre consilierii președintelui Klaus Iohannis, i-a promis că o va ajuta.

„M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, discutând despre caz. Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată”. O să vedem pe parcurs. (...) A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă, a declarat femeia, la plecarea de la Palatul Cotroceni, potrivit Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net