«M-a luat radarul că m-a grăbit clientul»

Ultima actualizare:

Vitezomanii au devenit ţinta poliţiştilor. De la începutul acestei săptămâni şi până pe 26 august, respectiv 2 septembrie, oamenii legi au demarat o campanie împotriva şoferilor care gonesc pe şosea.

Astfel că, în toată ţara au fost scose pe străzi 584 de radare. Inclusiv în Bucureşti, acolo unde câte un radar e amplasat zi şi noapte în fiecare sector. Acesta îşi schimbă, însă, locul la fiecare două ore. Ieri, de la ora 11.00 la 13.00, l-am întâlnit în sectorul 3, pe Splaiul Unirii, între Vitan şi Şos. Mihai Bravu.

Nu mai puţin de 30 de şoferi i-au căzut în plasă în acest interval de timp. Printre ei şi foarte mulţi taximetrişti. „M-a luat radarul pentru că m-a grăbit clientul. Suntem obişnuiţi cu raziile că ne fugăresc poliţiştii ca pe hoţii de cai. Acum am să plătesc amenda că n-am ce face", ne-a spus Vasile, pe care radarul l-a luat cu 73 km/h, pe un drum unde viteza legală este de 60 km/h. El s-a ales cu o amendă de 140 de lei şi cu 2 puncte de penalizare. A scăpat ieftin.

Alţi doi dintre cei opriţi au rămas fără permis de conducere, ei fiind înregistraţi de aparatul radar rulând cu peste 110 km/h. „În ultimele trei zile, 500 de conducători auto au fost amendaţi pentru că nu au respectat viteza legală", ne-a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net