Macabru! Un bătrân de 88 de ani din Mediaș şi-a ucis soţia de 91 de ani cu o rangă şi un cuţit. Care ar fi fost motivul

Ultima actualizare:

    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Neînțelegeri mai vechi rămase nerezolvate între doi soți bătrâni au dus la crimă. Bărbatul și-a lovit nevasta în vârstă de 91 de ani cu ranga în cap și apoi i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Crima a fost descoperită de unul dintre copiii celor doi.

O crimă macabră s-a petrecut în noptea de luni spre marţi, în localitatea Mediaş, judeţul Sibiu. În miezul nopții, cei doi soți s-au trezit să-și  schimbe bătrâna hainele, deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecţiuni medicale. La un moment dat, între cei doi soţi a izbucnit un conflict, iar bătrânul a lovit-o pe soţia sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuţit de bucătărie cu care i-a secţionat vena jugulară, scrie adevarul.ro.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că la baza conflictului s-au aflat banii. Cei doi au trei copii, dintre care doar doi împreună, şi se gândeau cum să împartă averea. Nu s-au înţeles, astfel că omul şi-a înjunghiat soţia.

Femeia a fost găsită de unul dintre copii lor, care a mers la ei în vizită. Acesta a alertat autorităţile. Vecinii sunt în stare de şoc, nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla aşa ceva, în contextul în care nu i-au auzit niciodată certându-se. De asemenea, cei care îi cunoşteau spun că nu au auzit vreodată discuţii aprinse sau violente.

Bătrânul va fi cercetat pentru omor. 

Citește și: 

Familie distrusă! Un bărbat din Jimbolia și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat. Cine era în casă în momentul tragediei

Bărbatul care și-a omorât soția, într-un apartament din sectorul 3, s-a predat

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net