Măcelarul din Petroșani cere să iasă din pușcărie. În 2007, Aurel Enea a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul

Ultima actualizare:

    Aurel Enea, programatorul care a îngrozit o țară întreagă Foto: adevarul.ro
Aurel Enea, programatorul care a îngrozit o țară întreagă Foto: adevarul.ro

Unul dintre cei mai sadici ucigași din România consideră că a stat suficient după gratii și solicită eliberarea. În decembrie 2007, Aurel Enea a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul.

Condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat și profanare de cadavre, el a ispășit 14 ani de pedeapsă și se consideră reabilitat. Cea mai recentă solicitare a condamnatului a fost respinsă, în februarie, de Judecătoria Deva şi apoi, la  finalul lunii martie, în apel, de Tribunalul Hunedoara. Enea mai are de executat 6 ani şi 8 luni, scrie adevarul.ro. Magistraţii au apreciat că, deşi criminalul a executat fracţia din pedeapsă stabilită prin lege pentru a putea cere punerea în libertate, nu poate beneficia de ieșirea din închisoare.

Având dublă cetățenie, română și americană, Aurel Enea a fost arestat pe 27 decembrie 2007, pentru uciderea Alexandrei David, o puștoaică de 17 ani din Petroşani. El n-a recunoscut niciodată crima, însă probele l-au indicat drept autor. „Victima a fost atrasă de inculpat la locuinţa sa, a strangulat-o şi apoi a secţionat cadavrul, cu două cuţite pe care s-au găsit profilele ADN ale victimei. A abandonat resturile cadaverice în diferite locaţii, conform unui plan găsit în laptop”, se arată în dosar.

În calculatorul asasinului s-au mai descoperit înregistrări şi imagini cu scene de viol. Aurel Enea a lucrat ca programator la o universitate din SUA. El a fost cercetat de autorităţile americane pentru sodomie şi viol, dar anchetatorii au fost nevoiți să renunțe, din lipsă de probe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net