Machiajele ei au ajuns în revista celebrei Oprah. Cum a fost descoperită românca de 20 de ani

Ultima actualizare:

Se numeşte Claudia Preduca, are 20 de ani şi e pasionată de machiaje, pe care le realizează şi le postează pe conturile sale de socializare. Acolo a fost descoperită şi de cei de la OprahMag, care i-au solicitat să-i folosească pozele pentru revista celebrei Oprah Winfrey. La început a crezut că cineva îi face o glumă proastă, însă imediat s-a convins că e adevărat.

"Sunt o fire introvertită şi probabil acest lucru m-a făcut să descopăr pasiunea pentru machiaj, oferindu-mi posibilitatea să mă exprim prin fiecare look pe care eu îl realizez”, ne-a declarat Claudia, fata ajunsă celebră la doar 20 de ani. ”Sunt din Craiova, m-am născut pe 11 octombrie 1999 şi am 20 de ani. În mare parte pasiunea mea pentru machiaj am descoperit-o de la o vârstă fragedă, pe la 12 ani, când mă uităm pe YouTube la videoclipuri cu tutoriale şi mereu am fost atrasă de ideea asta, că faţa mea poate fi «pânză» să spun aşa, pe care eu pot desena. Tot atunci mi-am cumpărat primele mele produse, cu care evident că mă mâzgăleam, pentru că nu ştiam să le folosesc, dar tot exersând şi exersând am ajuns unde sunt astăzi", a povestit Claudia pentru Click! Şi tot ea ne-a spus cât durează un astfel de machiaj.

La doar 20 de ani, Claudia Preduca, din Craiova, s-a făcut remarcată chiar şi peste Ocean
La doar 20 de ani, Claudia Preduca, din Craiova, s-a făcut remarcată chiar şi peste Ocean

“De obicei, un machiaj creativ durează în jur de 4-5 ore. Un machiaj de zi cu zi, purtabil, durează însă foarte puţin, o oră sau chiar mai puţin. La un machiaj creativ lucrez destul de mult, pentru că încerc să fac şi videoclipuri pe Tik-Tok care să reprezinte cât de cât ideea machiajului în sine, durează şi până mă decid dacă mai adaug ceva la el sau nu, cum să-mi fac părul şi tot felul de detalii mărunte”, spune ea.  

Filmuleţele ei de pe conturile de socializare au ajuns tocmai peste Ocean şi aşa, într-o bună zi, a fost contactată de un reprezentant al revistei OprahMag. “Iniţial, când am fost întrebată dacă îmi dau acordul să apar în acel articol din OprahMag nu am crezut că este adevărat, mă gândeam că ori este vreo înşelătorie, ori este o revistă mult mai mică, dar am zis că până la urmă nu am nimic de pierdut şi am acceptat. Am fost foarte fericită, chiar dacă a apărut doar poza mea, pentru mine a însemnat extrem de mult şi mi-a dat foarte multă încredere şi ambiţie să continui ceea ce fac”, ne-a mai povestit tânăra, ale cărei lucrări au devenit deja virale. Deocamdată îşi vede de facultate şi continuă acest hobby, care nu i-ar permite totuşi să se întreţină. 

La doar 20 de ani, Claudia Preduca, din Craiova, s-a făcut remarcată chiar şi peste Ocean
La doar 20 de ani, Claudia Preduca, din Craiova, s-a făcut remarcată chiar şi peste Ocean

Oprah are o avere de 1,5 miliarde de dolari 

Oprah Winfrey (66 de ani) e o realizatoare de televiziune americană, cunoscută pentru serialul talk-show care îi poartă numele (“Oprah Winfrey Show”). A avut un destin de excepție: deși provine dintr-o familie săracă, a urmat Universitatea din Tennessee, unde a câștigat o bursă, iar la 19 ani a devenit primul corespondent de presă afro-american. În prezent, conform revistei Forbes, e cea mai bogată femeie de culoare din lume, averea personală fiindu-i cotată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acțiuni filantropice și este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net