Magdalena Șerban, criminala de la metrou, își va petrece restul vieții după gratii. Ea a fost condamnată, astăzi, 12 martie, la închisoare pe viață de judecătorii de la Curtea de Apel București. Decizia este definitivă.


Totodată, instanța de judecată a decis să o oblige pe Magdalena Șerban, 37 de ani, să urmeze un tratament medical pentru amelioarea stării ei de sănătate.

În primă instanță, criminala de la metrou a fost condamnată tot la închisoare pe viață, dar și la plata unor daune.

Acum, magistrații Curții de Apel București au anulat decizia prin care aceasta trebuia să achite sumele de bani. Este vorba despre 30.000 de euro pentru familia tinerei ucise, 30.000 de euro tinerei care a supraviețuit atacului și 1.200 de lei daune materiale. Magdalena Şerban a fost condamnată pentru săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.

A aruncat în fața metroului o tânără de 25 de ani

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce în seara de 13 decembrie 2017 a fost împinsă intenţionat în faţa garniturii, în timp ce se afla pe peronul staţiei Dristor 1.

După ce victima a căzut pe şine și încerca să se agaţe de marginea peronului ca să se salveze, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

criminala-de-la-metrou-in-timp-ce-arunca-o-fata-in-fata-trenului.jpg

Scena în care Magdalena Șerban o aruncă pe tânăra de 25 de ani în fața trenului și o lovește cu piciorul
Scena în care Magdalena Șerban o aruncă pe tânăra de 25 de ani în fața trenului și o lovește cu piciorul
Cu câteva ore înainte să comită fapta, Magdalena Șerban a mai încercat să împingă o tânără, de 20 de ani, în fața metroului, în stația Costin Georgian.

Din fericire, fata s-a ținut bine pe picioare și a reușit să se lupte cu agresoarea. Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele, astfel că a putut răspunde penal în faţa legii. 

Loading...