Maidanezii, «curve» în bordelurile din vest. Răzvan Băncescu, preşedintele ASPA, spune că maidanezii adoptaţi în străinătate au ajuns la zoofili

Ultima actualizare:

    Majoritatea patrupedelor din adăposturi au ajuns prostituate pentru zoofilii din Occident
Majoritatea patrupedelor din adăposturi au ajuns prostituate pentru zoofilii din Occident

Scandalos! Maidanezii din România ajung în bordeluri pentru zoofilii din Occident. Mărturisirea a fost făcută chiar de şeful Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), care spune că are dovezi în acest sens.

Vrem să scăpăm de ei de pe străzi şi suntem bucuroşi atunci când aflăm că maidanezii sunt luaţi cu dubele de străini. Ne gândim, probabil, că sunt iubitori de animale şi că le vor oferi un cămin şi o viaţă lipsită de nevoi. În cele mai multe cazuri nu a fost deloc aşa. Mulţi dintre ei au ajuns “sclavi sexuali” pentru dezaxaţi. Cam 90% din câinii fără stăpân care pleacă din România spre adopţie în străinatate sunt folosiţi pentru experimente medicale şi zoofilie, aceştia ajungând în bordeluri din Germania şi Danemarca, dar şi protagonişti în filme porno. Dezvăluirea şocantă a fost făcută de Răzvan Băncescu, şeful ASPA. El a arătat şi poze cu câini supuşi sexului anal sau masturbării de zoofili. “Din imagini se poate vedea că sunt puţin câini de rasă şi mulţi maidanezi. Nu pot să spun că Azorel de pe strada Lăcătuşului nr. 5 a ajuns în Germania în bordelul Franz. Dar legătura e că pleacă volume mari de câini afară şi doar 10% ajung la adopţia reală, iar 90% sunt folosiţi pentru alte activităţi”, a spus Răzvan Băncescu.

Răzvan Băncescu, preşedintele Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, spune că maidanezii adoptaţi în străinătate au ajuns la zoofili
Răzvan Băncescu, preşedintele Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, spune că maidanezii adoptaţi în străinătate au ajuns la zoofili

Acesta a mai precizat că din 20.000 de patrupede date spre adopţie în străinătate în 2014, de organizaţiile neguvernamentale,  doar 4.000 de adopţii au putut fi verificate. Dovezile au fost prezentate şi procurorilor care cercetează deja cazul. În Danemarca, Olanda, Suedia, Finlanda, Ungaria şi Belgia zoofilia este legală şi există chiar bordeluri, unde partida de sex cu un câine variază între 150 şi 300 de euro. Şi în Germania amorul cu animalele a fost permis din 1969 şi până în 2012, când zoofilia a fost exclusă din legislaţie, dar asta nu înseamnă că animalele nu mai sunt chinuite. 100.000 de nemţi au recunoscut că sunt zoofili. 

Organizaţiile, 20 de milioane de euro de pe urma animalelor

Potrivit lui Răzvan Băncescu, în 2013, organizaţiile neguvernamentale au obţinut din comercializarea maidanezilor în străinătate sau din folosirea lor 20 milioane euro. “În jur de 100.000 de câini au fost adoptaţi în străinătate. Prea mulţi ca să ajungă cu toţii în bordeluri. Nu neg că există posibilitatea asta, dar e bine să se aducă dovezi clare”, ne-a declarat Kuki Bărbuceanu, fostul şef al Vier Pfoten. Cei de la Asociaţia “Cuţu-cuţu” au precizat că nu au trimis niciodată câini în afara ţării. “Acuzaţia de zoofilie e foarte gravă şi trebuie să se spună numele organizaţiilor implicate”, cred aceştia.  

4.000 de câini mai sunt acum pe străzile Capitalei

În ceea ce priveşte programul de capturare a câinilor de pe străzi, Răzvan Băncescu a declarat că până acum au fost prinşi, în Capitală, nu mai puţin de 51.200 de câini, din care 23.000 au fost adoptaţi. Aproximativ 2.000 de câini se mai află în adăposturile ASPA, iar circa 30.000 de câini au fost eutanasiaţi. Din cei 64.000 de maidanezi câţi se aflau pe străzile Capitalei, în acest moment mai sunt 4.000. Totodată, numărul de persoane muşcate de câinii fără stăpân în Bucureşti a scăzut cu 90%. La nivel naţional, în 2013, erau 100.000 de patrupede abandonate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net