Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat că mall-urile s-ar putea redeschide începând cu 15 iunie, dacă ”lucrurile merg bine”. Marți, Popescu se întâlnește cu reprezentanții centrelor comerciale pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari.


Virgil Popescu a declarat, la Digi 24, că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, "dacă lucrurile merge bine”. "Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul.

"Mâine (marți - n.r.) , la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Citește și:

Măsuri de relaxare de la 1 iunie: lista completă! Maxim 4 oameni la o masă, la terase

Am intrat în a doua etapă de relaxare. Ce libertăți și obligații avem începând cu 1 iunie

Terasele au fost redeschise de la 1 iunie

Luni, 1 iunie, au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare, printre car4e redeschiderea teraselor și a plajelor, iar autoritățile au anunțat că, dacă numărul cazurilor de coronavirus se menține pe panta descendentă, din 15 iunie ar putea fi ridicate alte restricții.

Premierul Ludovic Orban a spus luni seară la Digi 24 că are emoții în ceea ce privește evoluția epidemiei de coronavirus din România după măsurile de relaxare, pentru că unele reguli ar putea să nu fie respectate, mai ales după incidentele care au avut loc în ceea ce privește măsurarea temperaturii în magazine.

 
 
Loading...