Mama acuzată de răpire, detalii cutremurătoare despre tatăl băiețelului ei

Ultima actualizare:

    Anamaria Nedelcu face orice pentru a-l avea alături pe fiul său
Anamaria Nedelcu face orice pentru a-l avea alături pe fiul său

Anamaria Nedelcu (43 de ani), mama care trăiește un coșmar după ce a fost acuzată că și-a răpit propriul copil, se află acum în pericolul de a fi extrădată în Canada. Românca e acuzată de fostul iubit canadian, de origine dominicană, Maximo Sierra Munoz, că în mai 2014 a plecat din Canada în România, împreună cu Anthony (6 ani), fără acordul tatălui, “răpindu-l, prin încălcarea ordinului de custodie emis de către o instanţă judiciară canadiană”.

Femeia a fost invitată miercuri, 25 mai, la "Teo Show", unde a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre calvarul prin care trece, cauzat de tatăl puștiului său. Ba mai mult, Anamaria Nedelcu a povestit despre cum au fost viața ei și cea a fiului său alături de canadianul de origine dominicană și chiar a adus o mărturisire sfâșietoare a micuțului care izbucnea instantaneu în plâns numai la auzul veștii că trebuie să meargă să-și vadă tatăl: "Mami, într-o săptămână o să mor. Când nu ești cu mine acasă, simt că mor."

Anamaria și Maximo se află în război
Anamaria și Maximo se află în război

Deși credea că și-a întâlnit adevărata dragoste pentru care a riscat tot, Anamaria Nedelcu a fost surprinsă doar negativ. Bărbatul a început să urmărească doar banii partenerei sale, deși la început se arăta galant și cuceritor: "Când ne-am cunoscut, mă copleșea cu buchete de flori. Mi s-a părut că este onest, că și-a asumat toate experiențele de viață. Probabil asta a fost și strategia lui. Timp de câteva luni a fost o poveste de dragoste în care eu am crezut. Ulterior, el a început cu tot felul de cereri care mi-au dat de bănuit. Mai întai, a vrut să aibă acces la contul meu bancar. Apoi, când am vrut să îmi iau o casă, mi-a spus că vrea să fie și pe numele lui. În timpul sarcinii m-a ignorat complet. Ne-am văzut la un botez al unei cunoștințe comune, iar mie mi s-a făcut rău de la ce mâncasem. Se uita la mine cum îmi era rău și zâmbea, fără să facă nimic. Nu l-a interesat de sarcină. N-a declarat copilul nici la naștere. Când avea copilul un an și patru luni, m-a dat în judecată", a rememorat momentele neplăcute Anamaria Nedelcu. Femeia nu știe ce va urma și mai ales dacă va fi extrădată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net