Mama acuzată de răpire a slăbit 7 kilograme în puşcărie

Ultima actualizare:

    Anamaria Nedelcu, mama arestată pentru că a fugit din Canada ca să-şi protejeze  copilul de tatăl violent, a trăit momente de coşmar în cele opt zile petrecute după gratii
Anamaria Nedelcu, mama arestată pentru că a fugit din Canada ca să-şi protejeze copilul de tatăl violent, a trăit momente de coşmar în cele opt zile petrecute după gratii

A fost smulsă de lângă copiii săi şi aruncată într-o celulă. Cele opt zile petrecute în arest preventiv i-au părut ani. A plâns, s-a rugat, a răbdat de foame. Anamaria Nedelcu, mama încătuşată pentru că a fugit cu fiul de un tată violent, este liberă şi ne-a povestit coşmarul de după gratii.

Iubirea de copil este un păcat, dacă e să ne luăm după decizia judecătoarei care a avut sufletul să o trimită după gratii pe Anamaria Nedelcu (43 de ani). Un păcat care au costat-o pe femeie opt zile de carceră. A plâns zi şi noapte şi l-a implorat pe Cel de Sus să o scoată de acolo ca să poată fi lângă micuţii ei. Ruga i-a fost ascultată şi după o săptămână de puşcărie, Anamaria e din nou acasă.

simeon stalpnicul png

”Ce am trăit acolo nu se poate explica în cuvinte. A fost cumplit! Mă gândeam că n-am să-mi mai văd copii niciodată, iar condiţiile în care am stat sunt inumane. Eram cinci femei într-o celulă mică, ţinute fără apă şi cu hrană care semăna mai degrabă a lături. Dimineaţa, la ora 9.00, ne dădeau o mânuţă de marmeladă cu doi biscuiţi, la ora 14.30, o apă cu nişte legume, care cică era ciorbă, şi un ghiveci, iar seara varză fiartă. Noroc cu colegele mele că mi-au mai dat din mâncarea primită de la familie, altfel muream de foame. Şi aşa, am slăbit şapte kilograme în opt zile. Cad pantalonii de pe mine”, ne-a spus Anamaria Nedelcu.

Joi seară, magistraţii de la Curtea de Apel au eliberat-o. Abia după miezul nopţii a ajuns acasă, când copiii ei dormeau. Dimineaţă, însă, a fost moment de bucurie.

”Au sărit în braţele mele. Nu mai vreau să fiu despărţită de ei niciodată”, ne-a mărturisit femeia, cu ochii înlacrimi. Săptămîna viitoare, pe 25 aprilie, are de trecut încă un hop. Se judecă cererea de extrădare în Canada, de acolo de unde a fugit cu fiul său, Anthony, de frica bătăilor primite de bărbatul pe care l-a crezut jumătatea ei. ”Nu va fi o decizie definitivă, dar dacă va fi una negativă pentru noi şi se va menţine şi după recurs, pe Anamaria o vor aşteapta în Canada 10 ani de puşcărie”, ne-a explicat avocatul Adrian Amuza, cel care o apără.  

Tatăl băiatului vrea să-l ia în Canada

simeon stalpnicul png

Maximo Sierra Munoz (40 de ani), de origine dominicană, a venit în România imediat ce a aflat că cea care i-a fost iubită  timp de şapte ani a fost arestată. Gândul lui a fost să ia băiatul şi să se întoarcă în Canada. Nu a reuşit, astfel că s-a dus glonţ la Protecţia Copilului sector 4 şi la executorul judecătoresc. ”Înainte sau după Paşte ne vom prezenta la DGASPC ca să avem o întâlnire, în prezenţa psihologului, cu executorul şi cu tatăl copilului. Ei ne somează să le predăm băiatul, dar nu e atât de simplu. Copilul trebuie consiliat de psiholog”, ne-a declarat acocatul Adrian Amuza.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net