Caz ireal în Vaslui: Mama de 37 de ani şi fiica de 15 ani, însărcinate cu acelaşi bărbat!

Ultima actualizare:

    Mezina, agresată sexual  de iubitul mamei şi al surorii
Mezina, agresată sexual de iubitul mamei şi al surorii

Ce oroare! Poliţiştii din Vaslui au scos la iveală detalii incredibile: un individ de 27 de ani a început o relaţie cu o femeie de 37 de ani, în timp ce era în concubinaj cu fiica ei mijlocie, de 15 ani! Ancheta a fost declanşată de poliţiştii din satul Bogdăneşti, în legătură cu un posibil caz de viol, victimă fiind copila cea mică, de 12 ani, a femeii.

Fata vagabonda prin sat, alungată de mamă. Aşa s-a aflat că agresorul sexual trăia cu mama celor două fete, femeia fiind însărcinată în 5 luni.  La audieri, anchetatorii aveau să descopere că mama începuse relaţia cu tânărul de 27 de ani în timp ce acesta era în concubinaj cu fiica ei mijlocie. Altfel spus, mama ”i-a furat” iubitul fiicei. Oamenii legii aveau să descopere că atât mama, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate, scrie adevarul.ro. 

”Cazul e complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală”, anunţă subinspectorul Bogdan Gheorghiţă, de la IPJ Vaslui.  Mama nu a schiţat nici o urmă de îngrijorare faţă de situaţia fiicelor sale, apreciind că tânărul de 27 de ani ”a greşit” atunci când a încercat să-i abuzeze fiica cea mică. În ceea ce priveşte relaţia pe care agresorul a avut-o cu fiica mijlocie, i s-a părut normală. Atât fata de 12 ani, cât şi cea de 15 ani au fost preluate într-un centru de specialitate.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net