Mama fetiței împușcate vrea să îi dea în judecată pe polițiștii din Maramureș: „Dacă îmi omorau copilul?”

Ultima actualizare:

    Mihaela Sordea, mama fetiței răniteFoto: Digi24
Mihaela Sordea, mama fetiței răniteFoto: Digi24

Polițiștii din Maramureș au tras mai multe focuri de armă asupra autoturismului în care se afla un contrabandist din Baia Mare, fără să știe că în mașină se aflau trei copii. O fetiță de șapte ani a fost împușcată în picior și dusă de urgență la spital. Din fericire, osul nu i-a fost atins, iar micuța este acum în afara oricărui pericol.

Mama fetiței rănite, Mihaela Sordea, vrea să îi dea în judecată pe polițiștii maramureșeni. Ea consideră că oamenii legii ar fi putut să îi omoare copilul. Fetița de șapte ani se afla pe bancheta din spate, împreună cu sora ei de cini ani. În față, pe locul din dreapta se afla unchiul lor de 16 ani. Cu toții mergeau spre casă, când polițiștii i-au făcut semn șoferului să oprească. Tânărul s-a panicat și a fugit.

Polițiștii implicați, investigați de superiori

„A accelerat înspre autospeciala de poliție, virând brusc spre un teren accidentat pentru a-și asigura scăparea. Polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre acesteia executand mai multe focuri de arma atat in plan vertical, cat si in directia masinii”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș, potrivit Digi24. Mama fetiței crede că oamenii legii nu au acționat corect.

„Au tras un glonţ în maşină şi au dat peste copilă. Jeep-ul nu era înmatriculat și când au văzut că poliția vine peste ei, s-au speriat și au fugit. ÎI dau în judecată, păi dacă îmi omorau copilul?”, a spus mama copilei. Rana nu i-a pus viața în pericol fetiței, potrivit medicilor.

„Starea generală este bună, stabilă hemodinamic și respirator. Urmează doar o intervenție chirurgicală locală”, a precizat Balko Zoltan, medic UPU SMURD Baia Mare. Polițiștii implicați în acest incident sunt acum investigaţi de superiorii lor, care vor să afle dacă au respectat toate regulamentele. Fugarul a fost găsit într-o livadă la câţiva kilometri de locul unde trebuia să oprească și dus la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net