Mama lui Bogdan Gigină către Oprea: «Ai redus la zero această familie»

Ultima actualizare:
Gabriel Oprea se consideră nevinovat
Gabriel Oprea se consideră nevinovat

Carmen Gigină, mama poliţistului mort din coloana lui Gabriel Oprea, a răbufnit din nou pe Facebook. Femeia pentru care viaţa nu mai are sens de când şi-a pierdut unicul copil l-a atacat pe fostul ministru de interne.

“Mi se pare de domeniul fantasticului - asta declara Gabi Oprea. Pune o întrebare către procurorul de caz - dacă nu ar fi fost acele lucrări nesemnalizate oare Bogdan Gigină, chiar şi rulând cu 84 km/h ar fi murit? Aş vrea să ştiu răspunsul sincer al procurorilor la această întrebare. Aceeaşi întrebare v-o adresez şi eu şi vă rog să raspundeţi la fel de sincer. Dacă Bogdan Gigină ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit? Dumneavoastră dispuneaţi de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea dumneavoastră (de altfel un om cu suflet din relatările lui Bogdan, un om care era supus la fel ca şi ei răsfăţului dumneavoastră zilnic)", îi transmite Carmen Gigină fostului vicepremier Gabriel Oprea. Femeia îi mai spune că era "zeul care dicta", dar pentru ea reprezintă doar "un muritor"."Un cadru militar, un bărbat cu coloană vertebrală, un om responsabil îşi asumă consecinţele faptelor sale...dar despre ce vorbesc? Despre un om care şi-a abandonat omul care stătea în ploaie, vânt, soare pentru siguranţa lui. Omul care la câteva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea să recunoască faprul că el făcea parte din dispozitiv, omul care în decursul câtorva ore a schimbat legea. (Vezi Monitorul Oficial 21 oct 2015). Pentru mine, domnule, eşti un muritor, eu nu văd funcţia, nu văd omul politic care crezi că eşti. Sunt o mamă care şi-a pierdut unicul copil din ignoranţa ta, o mamă căreia i-ai şters trecutul, viitorul, viaţa. Ai redus la 0 această familie doar pentru că ai crezut că totul ţi se cuvenea”, îşi încheie Carmen Gigină mesajul către Gabriel Oprea.

Ce declaraţii a făcut Oprea

Gabriel Oprea a declarat, marţi, despre cazul poliţistului Bogdan Gigină, că i se pare "de domeniul fantasticului" ceea ce s-a întâmplat.

”...despre dosarul morţii lui Bogdan Gigină, ce să vă răspund ca om normal? Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Eram în timpul serviciului, eram în maşina de serviciu, documentat spun, veneam de la o instituţie legată de securitatea statului român. Mă deplasam de la instituţia de securitate spre domiciliu, la orele 19.00 şi ceva”, a declarat, marţi, fostul ministru.


    Gabriel Oprea se consideră nevinovat
Gabriel Oprea se consideră nevinovat

El a susţinut, din nou, că maşina în care se afla cu aghiotantul şi cu şoferul avea viteza legală. ”Vreau să mai spun că dispozitivul de protecţie care există încă din anul 2000 şi de care au beneficiat toţi miniştrii de interne este stabilit de către Poliţia rutieră legat de toate celelalte probleme tehnice”, a adăugat Oprea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net