Mama lui Victor Ponta, audiată timp de o oră la DNA Ploieşti FOTO

Ultima actualizare:
Mama lui Victor Ponta a fost pusă de procuror să aştepte ca acesta să studieze dosarul înaintea audierii
Mama lui Victor Ponta a fost pusă de procuror să aştepte ca acesta să studieze dosarul înaintea audierii

Mama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene.

UPDATE 11.25 Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a ieşit, joi, de la DNA Ploieşti, după aproximativ o oră de audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor şi că va rămâne cu această calitate. "Vă pot garanta că este martor (n.r. - Cornelia Naum) şi că va rămâne cu această calitate. Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată", a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Întrebată dacă confirmă zvonurile potrivit cărora lucra ca şi consilier într-una din firmle econtrolate de Herţanu, Cornelia Naum a spus: "Sunt soacră, soacră, nu consilier".

De altfel, aceasta a fost singura declaraţie făcută de către mama premierului la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, unde a fost audiată în dosarul vizând fraude cu fonduri europene, în care este arestat preventiv ginerele său, Iulian Herţanu, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

Mama lui Victor Ponta s-a prezentat la DNA în jurul orei 9

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti, surse judiciare afirmând că ea a fost citată ca martor în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu. Mama lui Victor Ponta a ajuns la sediul DNA Ploieşti, joi, în jurul orei 9.15, venind singură.

Aşteptată de jurnalişti, care i-au pus o serie de întrebări despre calitatea în care va fi audiată şi dacă ştia despre afacerile ginerelui său, Iulian Herţanu, Cornalia Naum a răspuns: "Dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii". La insistenţele jurnaliştirlor în ceea ce priveşte afacerile lui Herţanu, mama premierului Victor Ponta a răspuns: "Nu-mi puneţi întrebări din astea. Eu vă păzesc pe dumneavoastră să nu cădeţi".

Mama premierului a vorbit foarte puţin cu jurnaliştii
Mama premierului a vorbit foarte puţin cu jurnaliştii

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că mama premierului Victor Ponta a fost citată să se prezinte la DNA Ploieşti pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.


    Mama lui Victor Ponta a fost pusă de procuror să aştepte ca acesta să studieze dosarul înaintea audieriiFoto Captură Digi24
Mama lui Victor Ponta a fost pusă de procuror să aştepte ca acesta să studieze dosarul înaintea audieriiFoto Captură Digi24

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acelaşi dosar în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net