Mama Luizei Melencu, amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOT

Ultima actualizare:

    Mama Luizei Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOTFoto: Arhivă Click
Mama Luizei Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOTFoto: Arhivă Click

Mama uneia dintre fetele răpite din cazul Caracal, Luiza Melencu, a fost amendată de DIICOT pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcţiei, deşi a fost citată pentru a i se preleva probe biologice, transmite Mediafax, citând surse judiciare.

Monica Melencu, mama Luizei, a fost somată anterior că riscă să fie adusă cu mandat și să primească și o amendă în cuantum de 350 până la 5.000 lei dacă își menține poziția de a nu se prezenta la sediul DIICOT. Se pare că oamenii legii își doresc să preleve din nou probe ADN de la aceasta, deși femeia spune că nu mai vede rostul acestei acțiuni, având în vedere că autoritățile au deja ADN-ul ei. 

Totodată, în această dimineață, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a spus că ar putea fi organizat un teledon astfel încât populația să doneze bani pentru achitarea sumei respective. „Dacă le dă amendă, nu ştiu, o să facem un teledon – populaţia, poporul să-i ajute să plătească amenda.

Şi aşa sunt nişte oameni sărmani, săraci, amărâţi, se simt şi rău, n-au nici maşină cu ce să vină”, a declarat Tonel Pop, la DIICOT.

Procurorii DIICOT au cerut marți mamei Luizei noi probe ADN, care ar urma să fie trimise către FBI, pentru a putea ajunge la o concluzie în privinţa oaselor calcinate găsite, pe 5 august, în liziera de la marginea Caracalului şi despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei. Ea a refuzat însă să facă acest lucru, acuzând autoritățile că vor „să planteze probe” pentru a închide cazul fiicei sale, care a dispărut în luna aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net