Gestul cutremurător al mamei polițistului Gigină, la 8 luni de la moartea acestuia

Ultima actualizare:

    Părinţii lui Bogdan Gigină  vin mereu să aprindă o lumânare  la locul unde fiul lor a pieritFoto: Click!
Părinţii lui Bogdan Gigină vin mereu să aprindă o lumânare la locul unde fiul lor a pieritFoto: Click!

Opt luni! Atât au trecut de la moartea tragică a lui Bogdan Gigină. Mama lui nu se poate obişnui cu gândul că fiul ei nu mai este şi spune lumii întregi cât îi este de greu să trăiască fără cel căruia i-a dat viaţă.

Când aduci pe lume un copil eşti în culmea fericirii. Când îl pierzi pentru totdeauna, totul se năruie în jurul tău, iar existenţa ta nu mai reprezintă nimic. Asta simte Carmen Gigină de opt luni încoce, de când fiul ei a părăsit-o fără să apuce să-şi ia adio. Îşi strigă durerea. Vrea ca toată lumea să ştie cât de greu îi este să trăiască fără unicul copil.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

”Când te-am născut, ne-am abonat la viitor. Când te-am atins, am renăscut. Când m-ai privit, Dumnezeu mi-a fost mai aproape ca oricând. Când mi-ai zâmbit, întregul univers mi s-a cuibărit în inimă. Când m-ai strigat, toată muzica lumii a încăput în două silabe. Când ai crescut, ţi-am potrivit zâmbetul pe cărare să ţii drumul drept. Când mă uit la cer, spun doar atât: Doamne luminează-i calea copilului meu, odihneşte-i sufletul şi ţine-l de-a dreapta Ta”, a scris femeia pe un site de socializare. Tot acolo, i-a transmis un mesaj, de curând, lui Gabriel Oprea. “Eu, o femeie simplă, mama unui copil cu un suflet mare şi un caracter pe care nu o să-l ai nici dacă vei trăi zece vieţi, mă poţi privi în ochi şi poţi să repeţi: «nu am lăsat pe nimeni în urmă?». Eşti o persoană căreia nu i-a păsat că acolo, pe caldarâm, zace un copil, un copil al cărui sânge te-ai grăbit să-l acoperi şi să muşamalizezi desfrâul vieţii tale”, scrie Carmen Gigină. Ca să-şi mai aline durerea, femeia îndoliată merge mai tot timpul la locul unde poliţistul Bogdan Gigină a pierit. A făcut un altar, cu câteva jardiniere pline cu flori, lumânări şi poza fiului ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o, de curând, alături de soţul ei, în timp ce aprindea candela.

27 de agenţi lucrau pentru Gabriel Oprea în seara fatidică

Tânărul şi-a pierdut viaţa pe 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, după ce a căzut cu motocicleta care-i deschidea calea lui Oprea într-o groapă adâncă de trei metri, săpată pe strada Ştirbei Vodă, din Bucureşti. În timpul anchetei s-a stabilit că fostul vicepremier avea obiceiul să folosească escorta poliţiştilor la masă, către casă sau la întâlniri politice, astfel că i s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu. Procurorii au descoperit că în seara fatidică, 27 de poliţişti lucrau numai pentru Gabriel Oprea, ceea ce înseamnă un sfert din agenţii de serviciu la Rutieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net