Mama româncei moarte în Italia a aflat de pe Internet că fata ei nu mai e

Ultima actualizare:

    Aurelia Dogaru şi soţul său, Fabio Graziani FOTO: Facebook
Aurelia Dogaru şi soţul său, Fabio Graziani FOTO: Facebook

Cel puţin 247 de oameni au murit, printre care şi doi români, iar alte câteva sute de persoane au fost rănite în urma cutremurului cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter care a zguduit miercuri dimineaţă Italia şi care a avut epicentrul în apropierea oraşului Perugia. Autorităţile se feresc să estimeze numărul persoanelor aflate încă sub dărâmături.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat joi dimineaţă, decesul unui al doilea cetăţean român în urma seismului puternic produs pe teritoriul Italiei.

Una dintre cele două românce moarte în cutremur este Aurelia Dogaru, căsătorită cu italianul Fabio Graziani. Cei doi aveau un băieţel în vârstă de 9 ani, care a fost salvat dintre dărâmături şi se află în grija bunicilor paterni. Părinţii lui, Aurelia şi Fabio, au murit amândoi. Cei trei se aflau în vacanţă la Amatrice, la familia lui Fabio. Aurelia, originară din Dolj, era vicepreşedintele unei asociaţii regionale de voluntari în asistenţă sanitară (ARVAS) - consemnează publicaţia Il Granchio, potrivit news.ro.

Rudele Aureliei Dogaru, care locuiesc la 20 de kilometri de Craiova, în comuna Malu Mare, spun că au aflat de pe internet că aceasta a decedat în urma cutremurului produs în centrul Italiei, iar mama femeii a plecat în Italia.

“Mama Aureliei a plecat de ieri în Italia când a văzut pozele lor pe internet. Este groaznic. Am aflat că azi-noapte, sora lui Fabio (n. red. - soţul Aureliei Dogaru) a fost chemată la morgă şi i-a recunoscut. Erau o familie atât de frumoasă şi de liniştită. El era inginer de dezastre şi locuiau într-o casă mai veche”, a povestit, pentru News.ro, o mătuşă a Aureliei Dogaru, femeie de serviciu la Primăria Malu Mare, judeţul Dolj, potrivit sursei citate mai sus.

Femeia susţine că, imediat după cutremur, soacra Aureliei Dogaru a mers acasă la ei pentru a vedea în ce stare sunt.

“Imediat după cutremur, mama lui Fabio s-a dus la ei acasă şi atunci l-au scos de sub dărâmături pe băieţel, l-au dus la spital, că era rănit, dar este totul bine acum. E la bunica lui acasă”, a mai spus mătuşa româncei.

Aurelia Dogaru era căsătorită de 12 ani cu cetăţeanul italian Fabio Graziani şi locuiau în localitatea Amatrice. Cei doi aveau împreună un băieţel în vârstă de 11 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net