Mama sinucigașului care a distrus o familie în accidentul din Dolj: «Cred că a suferit o depresie»

Ultima actualizare:
Dan şi Ramona Băcescu,  împreună cu Deia, fiica lor
Dan şi Ramona Băcescu, împreună cu Deia, fiica lor

Mama lui Leontin Popa, şoferul care a provocat intenţionat accidentul mortal din Dolj, se află în Spania şi a aflat de la rude că fiul său şi-a pus capăt zilelor, dar că a distrus şi o familie din Motru. Femeia vorbise cu el cu doar câteva ore înainte de accident. „Copilul meu frumos şi cuminte, ai plecat prea devreme“, a scris ea pe Facebook.

Accidentul cumplit provocat marţi dimineaţă de Leontin Popa pe Centura de Nord a Craiovei a şocat o ţară întreagă. Tânărul de 25 de ani a intrat intenţionat pe contrasens şi a izbit violent o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, Popa a decedat şi a nenorocit o familie din Motru (Gorj), aflată în maşina tamponată, care se îndrepta spre Litoral. Dan Băcescu (41 de ani) şi fiica sa, Deia (6 ani), şi-au pierdut viaţa, iar Ramona (34 de ani), mama copilei, a ajuns la spital. Femeia, aflată în stare de şoc, e nevoită acum să-şi îngroape soţul şi fetiţa. 


    Dan şi Ramona Băcescu,  împreună cu Deia, fiica lor Foto: Ilie Matei / Facebook
Dan şi Ramona Băcescu, împreună cu Deia, fiica lor Foto: Ilie Matei / Facebook

Ioana Pătru a aflat de la rude că Leontin, fiul ei, s-a sinucis. „Am vorbit cu el luni seară. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist”, povesteşte mama sinucigaşului. “Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Nu mai pot. Cu fata nu am reuşit să vorbesc, fiindcă m-a blocat pe Facebook”, adaugă Ioana Pătru pentru adevarul.ro.  

La câteva ore după accident, femeia postase pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: “Copilul meu frumos şi cuminte, ai plecat prea devreme. Sunt distrusă. Nu te voi uita nicidată, copilul meu cuminte”. Mesajul mamei îndurerate a stârnit sute de comentarii, multe dintre ele foarte dure. “Copil cuminte? Care a distrus o familie, intenţionat? O fetiţă de 6 ani, o familie minunată” – e doar una dintre reacţiile internauţilor revoltaţi.  

Şi Daniel Popa, fratele sinucigaşului, a postat un mesaj pe Facebook, însă el a amintit şi de familia distrusă, iar reacţia oamenilor n-a fost la fel de vehementă. “Fraţiorul meu, nu te voi uita niciodată! Păcat că ai luat cu tine două suflete nevinovate!”, a scris Daniel Popa pe reţeaua socială.

Click! spune

Leontin Marian Popa plecase marţi dimineaţă, înainte de ora 5.00, la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio, în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. Tânărul intrat în maşina familiei Băcescu, prima care i-a ieşit în cale. 

Citește și:

Femeia care şi-a pierdut fetiţa şi soțul în accidentul provocat de un sinucigaş: «Copilul, unde îmi e copilul?»

Dolj. Accident cu trei morți provocat de un bărbat care voia să se sinucidă și a intrat pe contrasens

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net