Mama ucigașă de la Cluj îşi încuraja fiul cel mare să-şi calce în picioare fratele

Ultima actualizare:

    Sonia Maria Alb  este arestată  preventiv de trei luniFoto: adevarul.ro
Sonia Maria Alb este arestată preventiv de trei luniFoto: adevarul.ro

Sonia Maria Alb, din Cluj, a fost arestată preventiv încă din luna iulie, când poliţiştii au constatat că fiul ei cel mic, de 9 ani, Luca, a fost bătut până la moarte în locuinţa socială în care aceasta locuia cu concubinul şi cu cei trei copii. Copilaşul a fost găsit fără suflare, în 6 iulie, iar necropsia a arătat că moartea lui a survenit din cauza loviturilor primite pe 80% din corp, scrie adevarul.ro.

Magistraţii au decis, succesiv, prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv împotriva mamei. Ultima hotărâre în acest sens a fost dată la începutul lunii octombrie şi a stabilit că femeia rămâne după gratii până în 3 noiembrie. Din motivarea judecătorilor rezultă detalii şocante. L-a lovit în cap până ce a rupt coada de mătură. În plus, l-a pus pe fiul cel mare să-și bată fratele până la epuizare. Pentru că-l dureau picioarele, acesta a întrebat-o pe mamă dacă îl poate lovi cu ghetele de fotbal.

„Potrivit inculpatei, agresiunea din bucătărie a durat 10 minute, iar apoi fratele cel mare a întrebat-o pe inculpată dacă poate să încalţe ghetele cu crampoane să continue loviturile pentru că-l dureau picioarele să-l tot lovească pe fratele său. Inculpata i-a permis, spunându-i să dea în fratele său deoarece nu moare, astfel că în timp ce acesta a ajuns pe hol, cu intenţia de a merge la baie, s-au reluat agresiunile, de data asta şi mai violente ale fratelui său”, arată judecătorii.

Când concubinul a venit acasă și a sunat la 112, Luca nu a  mai putut fi salvat. Avocatul ei susține că a crescut la orfelinat, unde a fost bătută, și că a rămas cu traume. Femeia şi-a recunoscut fapta şi a susţinut că doreşte să meargă în penitenciar.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net