«Mami, de ce m-ai abandonat în scara blocului?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are aproape un an, e bine îngrijit, hrănit şi îmbrăcat cu hăinuţe groase, de sezon. Cu toate acestea, mama l-a abandonat ieri într-o scară de bloc fără să-i pese ce se va întâmpla cu el. Micuţul a fost norocos. A fost găsit de oameni cu suflet care l-au transportat la spital, unde se află pe mâini bune.

Locatarii unui bloc din Arad au fost treziţi, ieri dimineaţă, de plânsetele unui copilaş. Pentru că micuţul nu mai contenea, oamenii au ieşit din case să vadă ce se întâmplă. Au văzut doar un cărucior abandonat într-un colţ de scară, din care un copilaş striga cât îl ţineau plămânii. Micuţului îi era foame. Cea care l-a abandonat îi lăsase un biberon cu lapte praf în cărucior, aşteptând parcă să se hrănească singur.

Copilaşul era bine îmbrăcat şi nu prezenta urme de violenţă. Părea un bebeluş îngrijit de părinţi. Oamenii s-au grăbit să anunţe autorităţile, iar micuţul a ajuns pe mâna medicilor. Aceştia au constatat că nu avea urme de maltratare, are o greutate normală şi vârsta de 11 - 12 luni.

Aici a fost găsit micuţul care plângea de foame

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au început imediat cercetările pentru găsirea părinţilor, iar în doar câteva ore au găsit-o pe mama micuţului.

Aceştia au fost ajutaţi de oamenii din zonă care au spus că în ultima perioadă au văzut o tânără care cerşea şi era însoţită de un copil în cărucior. Tânăra, care are 20 de ani, a mărturisit că a abandonat copilul, dar a refuzat să spună motivul care a împins-o să facă aşa ceva. Ea este anchetată acum de oamenii legii.

Aruncat în pădure, la temperaturi de sub zero grade

La doar 4 zile de la naştere, un bebeluş a fost abandonat de cei care i-au dat viaţă, în pădure. După o noapte întreagă petrecută sub cerul liber, un miracol a făcut ca micuţul să fie găsit în viaţă de un trecător. Copilaşul, lăsat o noapte în frig şi înconjurat de animale, a ajuns la Maternitatea din Ploieşti cu mânuţele afectate de degerături.

Din fericire, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, iar bunicii, care nu au ştiut de existenţa lui,şi-au manifestat dorinţa de a-l creşte. La sfârșitul lunii ianuarie, părinții copilului se vor prezenta la primul termen al procesului în care sunt acuzați de tentativă la omor calificat.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net