Răsturnare de situaţie în cazul manelistului înjunghiat în abdomen de un interlop! Conform procurorilor, ambii protagoniști ai scandalului declanşat duminică dimineață într-o sală de jocuri din Arad erau beţi. Cântărețul de manele Ioan Dinescu, zis One Dinescu, ar fi jucat 1.000 de euro la păcănele, iar Daniel Vesa i-ar fi luat locul la aparat cu forţa, după ce a observat că se apropie momentul în care poate fi înhăţat marele premiu.


Relatările martorilor și ale interlopului arată însă că bătaia soldată cu vărsare de sânge a pornit, de fapt, de la jigniri, scrie adevarul.ro. Cântărețul și interlopul, aflaţi sub influenţa alcoolului, s-au întâlnit la sala de jocuri din Atrium Mall. Potrivit martorilor, în timp ce Dinescu juca poker la aparat, Vesa l-a jignit, spunându-i că nu cântă bine.
”Cel care a lovit primul ar fi fost chiar Dinescu, care astfel l-ar fi provocat pe Vesa. În parcarea mall-ului, victima a fost rănită cu un cuțit pe care agresorul îl avea în autotu-rism”, dezvăluie procurorul de caz.

 
 
Loading...