Timișoara a arătat că se poate. Aproape 7.000 de români au fost imunizați în timpul maratonului vaccinării, care a început vineri, 23 aprilie, și s-a încheiat în această dimineață.


Se poate să ne facem bine ! 6.722 de persoane s-au vaccinat până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara, anunță autoritățile.

Maratonul vaccinării. Timișorenii s-au vaccinat cu Pfizer, fără programare

Vaccinarea s-a făcut fără programare, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer. Dar 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică.

Maratonul vaccinării a început vineri după amiază la Centrul Regional de afaceri Timișoara și s-a încheiat în luni dimineață.

cadre-medicale-vaccinare.jpg

La Maratonul Vaccinării de la Timșoara au participat voluntar cadrele medicale
La Maratonul Vaccinării de la Timșoara au participat voluntar cadrele medicale

”Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. Alese mulțumiri tuturor voluntarilor, medicilor, asistenților, studenților și autorităților locale pentru acest eveniment al vieții și al speranței”, au transmis reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, pe site-ul guvernamental ROvaccinare.

Peste 3 milioane de români s-au vaccinat împotriva Covid-19

În perioada 7-9 mai, va fi organizat Maratonul Vaccinării la București.

Începând din 27 decembrie 2020 și până acum, au fost vaccinate 3.037.698 persoane din care: 1.794.505 persoane vaccinate cu prima doză și 1.243.193 au și rapelul făcut.

barbat-vaccinare.jpg

Timișorenii s-au vaccinat fără programare
Timișorenii s-au vaccinat fără programare

 

Citește și: 

Care sunt țările unde putem călători cu certificatul de vaccinare anti-COVID

Maraton al vaccinării la Bucureşti, în perioada 7-9 mai!

 

 

 
 
Loading...