Marcel Ciolacu, de urgență la spital. Liderului PSD i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă

Ultima actualizare:

    Ciolacu prezenta măsurile propuse de social-democrați pentru relansarea economieiFoto: Digi24/captură video
Ciolacu prezenta măsurile propuse de social-democrați pentru relansarea economieiFoto: Digi24/captură video

Momente de panică la sediul PSD. Lui Marcel Ciolacu (52 de ani) i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă, duminică (10 mai). Liderul social-democrat a început să tremure și nu a mai putut continua să vorbească. Ciolacu prezenta măsurile propuse de social-democrați pentru relansarea economiei.

UPDATE 14:44 PSD a transmis un comunicat oficial despre starea lui Marcel Ciolacu. Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu, a precizat că setul iniţial de analize “a ieşit bine” şi că Marcel Ciolacu nu are probleme medicale. A fost exclusă şi varianta unei infectări cu coronavirus.

“Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”.

UPDATE 13:46 Marcel Ciolacu ar fi suferit o criză de lipotimie, probabil din cauza oboselii sau a lipsei aerului din camera în care a fost susținută  conferința de presă, conform Digi24. Analizele de sânge ale liderului PSD au ieșit bune și nu are antecedente medicale.

UPDATE 13.00 Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar Carol Davila, unde i se vor face investigații medicale. Potrivit colegilor din PSD, acesta ar fi fost mai atent la ce mănâncă în ultima perioadă, iar asta ar putea fi unul dintre motivele care au dus la starea sa de rău. Se vehiculează faptul că ar fi avut o cădere de calciu sau glicemia scăzută, însă urmează ca medicii să îi facă o investigație mai amănunțite liderului interimar al PSD.

UPDATE: PSD a transmis că Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul respectiv. Se pare că Marcel Ciolacu nu a mai așteptat ambulanța și s-a dus singur la spital, cu mașina personală. Întrebat de jurnaliști cum se simte, acesta a declarat că starea lui este stabilă, dar că va merge la spital, potrivit Mediafax.

Colegii lui Marcel Ciolacu au sunat imediat la 112

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

O ambulanță a fost chemată de urgență la sediul PSD.  Colegii lui au fost cei care au sunat la 112. Jurnaliștii au fost evacuați din sediul PSD. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net