Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reacţionează după revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, spunând că gestul de a fi destituit acum a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa.


Marcel Ciolacu, un alt discurs populist pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, liderul social-democrat susţine că preşedintele Iohannis, premierul Cîţu şi întreaga coaliţie au protejat timp de patru luni "un ministru catastrofă".

"Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă!", scrie Ciolacu.

mesaj-facebook-ciolacu.jpg

Mesaj Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu l-a numit pe Voiculescu ministru catastrofă, iar pe Cîțu, pe vremea când era doar ministru, groparul economiei românești
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Pe de altă parte, Ciolacu afirmă  că PSD nu este de acord nici cu numirea lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii. "PNL, USR+ şi UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamităţi în fruntea Sănătăţii, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care ştie ce trebuie făcut în această criză sanitară!", susţine el.

facebook-ciolacu.jpg

Facebook Marcel Ciolacu
Fotografie care a fost postată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Vlad Voiculescu, linșat politic pe rețelele de socializare

Vlad Voiculescu a fost demis din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Revocarea acestuia a dat apă la moară PSD-ului care îl linșează acum pe rețelele de socializare. 

 

 
 
Loading...