Marcel Ciolacu l-a propus pe Alexandru Rafila drept posibil premier. Reacția medicului

Ultima actualizare:

    Alexandru Rafila a spus că, dacă ar fi premier, ar alege o echipă de miniştri „care poate să răspundă situaţiei actuale”.Foto: Digi 24
Alexandru Rafila a spus că, dacă ar fi premier, ar alege o echipă de miniştri „care poate să răspundă situaţiei actuale”.Foto: Digi 24

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputaților, spune că nu a discutat cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier, deși liderul partidului social-democrat a spus că acesta este pe listă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică (6 decembrie), în direct la Digi24, că Alexandru Rafila este una dintre cele patru propuneri de premier ale Partidului Social Democrat.

„Avem patru nume pentru funcția de premier: domnul Grindeanu, domnul Tudose, domnul Dâncu și domnul Rafila. Urmează să discutăm în interiorul partidului. Decizia mea clară, e că eu nu voi fi una dintre nominalizaări. Vom vedea miercuri, în interiorul partidului, care este nominalizarea de premier”, a declarat Ciolacu. Medicul Alexandru Rafila a fost surprins și susține că nu a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a fi premier.

Alexandru Rafila: "Actuaul Guvern nu a reușit să gestioneze această pandemie!"

„Nu am discutat cu domnul Ciolacu, m-a luat prin surprindere propunerea lui, dar înţeleg că nu era vorba despre singura propunere, erau mai multe propuneri pentru acest post. Îmi pare bine că domnul preşedinte Ciolacu s-a gândit şi la mine, dar ca să răspunzi la o astfel de propunere trebuie să te gândeşti foarte serios, pentru că e vorba de responsabilitate în primul rând şi în al doilea rând trebuie să se şi întâmple”, a spus Rafila la Realitatea Plus.

Alexandru Rafila a adăugat că, dacă ar fi premier, ar alege o echipă de miniştri „care poate să răspundă situaţiei actuale”.

„În mod evident, actualul Guvern nu a reuşit să gestioneze decât în parte această pandemie, iar măsurile de natură medicală, cu toate că au existat sfaturi din partea experţilor, nu au fost implementate şi atât sistemul de sănătate publică, care ar putea să oprească transmiterea, pe de o parte, şi sistemul de asistenţă medicală care este depăşit, pe de altă parte, trebuie rapid să răspundă cerinţelor acestei pandemii. Pe de altă parte şi în mod evident doar dacă rezolvăm această problemă medicală putem să ne gândim foarte serios atunci la repornirea economiei şi, bineînţeles, la o viaţă socială cât mai aproape de realitate, pentru că au fost anumite decizii cărora eu nu le-am găsit o explicaţie, cum ar fi închiderea şcolilor”, a mai spus medicul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net