După gratii! Marcel Manoliu, cunoscut drept Marcel „Strong“, din Gura Humorului (Suceava), a fost arestat joi seară pentru 30 de zile, fiind acuzat că e şeful unei reţele de trafic de etnobotanice.


În plus, individul ar fi încercat să violeze un puști care l-ar fi căutat acasă pentru a-şi procura droguri, scrie adevarul.ro.

Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava și polițiștii au efectuat trei percheziţii domiciliare şi au dus la audieri patru persoane: Marcel Manoliu, soţia acestuia, Lili Manoliu, Eduard Cristian Hacman şi Adrian Costel Volanchi. Cei patru sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea prin care vindeau etnobotanice, iar printre clienţi erau şi minori. Drogurile erau vândute cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei pliculeţul. 

Surse apropiate anchetei susţin că reţeaua era condusă de Marcel Manoliu, alias „Strong”, din Gura Humorului. Bărbatul este un cunoscut culturist, care a mai avut probleme cu legea. În 2019, el a participat în sezonul 9 al emisiunii „Românii au talent”, difuzată de PRO TV, unde a făcut show, arătându-și forța. 

El a recunoscut că, în 2013, a fost judecat pentru tentativă de omor. Împreună cu un alt bărbat, “Strong” bătuse un agent de pază în parcarea unui restaurant din Gura Humorului.

 
 
Loading...