Marea Britanie: Român condamnat la 7 ani închisoare după ce a călcat cu mașina un tânăr și apoi l-a înjunghiat

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Reacția unui român într-un club din Marea Britanie, după ce a fost lovit accidental de un localnic, i-a făcut numai rău: va sta aproape 7 ani după gratii. Tiberiu Răducanu, din Iași, a fos condamnat de magistrații din UK și-și va ispăși pedeapsa într-un penitenciar britanic.

Românul se afla în Marea Britanie la muncă. Își lăsase soția în țară și plecase în străinătate să facă bani mai mulți. Până în seara de 26 ianuarie 2020, tânărul nu avusese niciodată probleme cu Poliţia, nici în România, nici în UK.

În seara respectivă, Răducanu se afla într-ub club de noapte din Gloucester. Pe ringul de dans, un tânăr localnic s-a ciocnit întâmplător de român, însă și-a cerut imediat scuze. În schimb, Răducanu i-a ”răspuns” cu un pumn. În acesl moment, agenții de pază de la club i-a dat pe amândoi afară.

Românul nu a uitat incidentul minor și l-a aşteptat la ieşire pe britanic, dând cu mașina peste el. Nu s-a oprit aici, ci a coborât şi l-a înjunghiat pe acesta în gât cu cuţitul, apoi l-a tăiat în palmă şi pe prietenul lui, care a sărise în apărarea acestuia, scrie ziaruldeiasi.ro.  

„Răducanu nu a mai avut niciodată probleme cu poliţia aici sau în România. Şi-a exprimat sincerele remuşcări la interogatoriu. Nu a explicat de ce a făcut ce a făcut, dar îi pare sincer rău. În lumina rece a zilei, nu poate înţelege de ce a acţionat aşa cum a făcut-o”, a spus avocata acestuia în faţa judecătorilor. Aceştia nu au fost însă impresionaţi de pledoarie, condamnându-l pe Răducanu pentru fapta comisă, cu doar trei zile înainte să împlinească 30 de ani, la 6 ani şi 8 luni de închisoare.

Curtea de Apel Iași a respins ieri solicitarea britanicilor ca Tiberiu Răducanu să-şi execute pedeapsa într-un penitenciar din România, astfel încât bărbatul va sta după gratii în Marea Britanie. 

Citește și: 

Criminal român condamnat pe viață în Marea Britanie, după ce soția le-a trimis polițiștilor ADN-ul fiicelor

Român «ghinionist» în Marea Britanie! A fost arestat la scurt timp de la aterizare

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net