Marian Munteanu, As-ul din mâneca PNL. El va candida la primărie

Ultima actualizare:

    Marian Munteanu a fost liderul studenților în anii 90
Marian Munteanu a fost liderul studenților în anii 90

Liberalii au găsit un înlocuitor pentru Ludovic Orban. Este vorba despre Marian Munteanu, liderul studenților care a condus mișcările de stradă din Piața Universității din vara anului 1990.

Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat astăzi numele celui care îi va înlocui pe Ludovic Orban. Marian Munteanu este acela, iar liderii liberarilor spun că acesta se bucură de sprijinul tuturor din partid.

”Ne-am gândit foarte bine și opțiunea a fost să ne îndreptăm spre un candidat care să reprezinte din partea societății civile. Asupra lui nu planează nici măcar un nor de corupție. El va fi membru PNL. Am înțeles care este mesajul bucureștenilor, avem nevoie de împrospătare cu societatea civilă. Astăzi l-am chemat și pe domnul Munteanu la discuții. Suntem la stadiul de propunere și vom vedea care este rezulatul. Propunerea va fi supusă votului în Biroul Național al partidului”, a declarat Gorghiu.

"Avem discuţii. Eu sunt partener pentru toată lumea. Am avut discuţii cu mai multe partide. Eu sprijin o soluţie optimă pentru Bucureşti", a declarat Marian Munteanu.

Acesta a fost preşedinte al Ligii Studenţilor la începutul anilor '90. Ulterior, a fost primul preşedinte al Alianţei Civice.

În anul 2000, a avut o scurtă aventură politică cu formaţiunea lui Virgil Măgureanu, fiind pe punctul de a candida la preşedinţia României.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net