Marian Oprișan, demis de la conducerea PSD Vrancea. Primarul din Focșani a refuzat să-i ia locul

Ultima actualizare:

    Marian Oprișan a pierdut alegerile, în favoarea senatorului PNL Cătălin Tomafoto: Inquam Photos
Marian Oprișan a pierdut alegerile, în favoarea senatorului PNL Cătălin Tomafoto: Inquam Photos

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a declarat, luni, pentru News.ro că a refuzat să preia conducerea interimară a PSD Vrancea, după înlăturarea din funcţie a lui Marian Oprişan. În aceste condiţii, Misăilă spune că cel care va deţine şefia organizaţiei va fi liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Cristi Misăilă şi-a motivat gestul de a refuza să preia filiala PSD Vrancea după înlăturarea din funcţie a lui Marian Oprişan prin faptul că le a promis locuitorilor în campania electorală că se va ocupa mai puţin de politică şi mai mult de administraţie.

”Am promis în întreaga campanie pentru alegerile locale că voi face mai multă muncă, mai multă administraţie şi mai puţină politică. Vreau să mă tin de această promisiune şi nu vreau să-i dezamăgesc pe focşăneni. În plus, suntem o echipă. Scorul obtinut de PSD ne situează  undeva pe locul 11, pe ţară,  ceea ce nu e un scor care să impună schimbări majore la nivelul organiaţiei municipale. Trebuie să facem o analiză la rece, nu la cald, în cadrul Comitetului Judeţean Politic şi apoi să vedem ce facem domnul preşedinte marcekl ciolacu a luat această decizie de a l retrage din funcţia de preşedinte pe Marian Oprişan, a preluat dumnealui interimatul, urmând a avea loc discuţiile de a stabili ce e de făcut în continuare în cadrul organizaţiei PSD Vrancea”, a declarat Misăilă, pentru News.ro.

Părimarul Focşaniului a  adăugat că şefia PSD Vrancea a fost preluată acum de liderul partidului Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, edilul şef focşănean a declarat că dacă i se va propune să preia filiala, la alegeri, ar putea accepta, însă nu ţine neapărat să ajungă preşedinte al PSD Vrancea.

”Ca în orice partid, consider că există democraţie şi propunerile vor veni in urma unor discuţii cu membrii decidenţi si dacă vor considera că sunt una dintre propuneri probabil că voi candida dar nu vreau să se interpreteze că vreau neapărat această funcţie. Eu vreau să fac administraţie şi mai puţină politică”, a mai declarat Misăilă.

Citește și:

Mesajul de adio al lui Marian Oprișan. Baronul PSD a condus Vrancea timp de 25 de ani

Marian Oprișan, demis după ce a refuzat să-și dea demisia

În Consiliul Politic Naţional al PSD de luni a fost cerută demisia lui Marian Oprişan de la şefia PSD Vrancea, chiar de către Cristian Misăilă, cel care a câştigat funcţia de primar la Focşani şi de către Marcel Ciolacu, au declarat surse din partid pentru News.ro.

Acesta a refuzat să demisioneze, iar conducerea social-democrată a procedat prin vot la demiterea sa, au adăugat sursele citate.

Citește și:

Primarul din Focşani se însoară cu fosta iubită a lui Marian Oprişan

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net