Rezultat dezamăgitor pentru PSD la alegerile de duminică. Partidul Social Democrat a reuşit să strângă doar 23,39 % dintre sufragii, motiv de tensiuni aprinse în interiorul formaţiunii politice. Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a fost de departe cel mai vocal şi i-a cerut din nou demisia lui Liviu Dragnea.


Președintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, duminică seara cu puţin timp înainte de rezultatele exit-poll-urilor că Liviu Dragnea "trebuie să plece acasă " dacă partidul ia mai puțin de 30% la alegeri. Rezultatul, conform ultimelor date centralizate de BEC, luni, la ora 7.00, arată un scor de 23,39 la sută pentru partidul condus de Liviu Dragnea.  

" (...) Îi doresc din toată inima ( n.r. lui Liviu Dragnea) și din tot sufletul meu că mâine ( luni, 27 mai) completul de la ICCJ să-l achite. Dar în viață știți cum e, faptele nu se comentează. După părerea mea, în acest moment luxul și prostia se plătesc. Domnul Dragnea este istorie în România! Trebuia să plece demult", a spus Marian Oprișan.
Liderul PSD Vrancea a precizat că i-a cerut în mod direct demisia lui Dragnea, iar acesta i-a răspuns, în stilul sau, că o să se mai gândească.
"A răspuns că o să se mai gândească. În stilul domniei sale. Când te crezi stăpânul partidului, așa pățești. El tot timpul s-a crezut stăpânul partidului. Eu spun ce gândesc, iar miercuri ar trebui convocat un CEx în care să discutăm serios rezultatele alegerilor", a subliniat Oprișan.

Membrii PSD, "jigniţi" de problemele personale ale lui Liviu Dragnea

Totodată, președintele PSD Vrancea a precizat că membrii PSD au fost jigniți de activitatea lui Liviu Dragnea și de problemele lui personale.
"Eu nu doresc decât să se întâmple ceea ce decidem împreună cu sutele de mii de membri ai PSD care au muncit infenal în această campanie și care au fost jigniți de activitatea lui Liviu Dragnea și de problemele lui personale și de faptul că a subordonat partidul unor interese personale, omorând meritocrația în partid. Nu poți să stimulezi organizații care pierd alegerile în defavoarea organizațiilor care câștigă alegerile. În momentul în care l-am susținut, am susținut PSD", a declarat Oprișan.
Anterior, Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD și președinte al Consiliului Județean Vrancea, ceruse public, pe Facebook, demisia prsedintelui PSD, Liviu Dragnea, după eșecul înregistrat la alegerile europarlamentare.

 

 
 
Loading...