Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența drogurilor

Ultima actualizare:

     Mario Iorgulescu a pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența stupefiantelorFoto: Arhivă personală
Mario Iorgulescu a pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența stupefiantelorFoto: Arhivă personală

Mario Iorgulescu a fost pus în mod oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, după ce în urmă cu aproape două luni acesta a cauzat un accident auto grav, în urmă căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Fiul președintelui LPF a fost anunțat oficial că este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, notează G4Media.ro. Procurorii italieni au anunţat decizia în dosarul accidentului de pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Procurorii români le-au cerut omologilor italieni, în baza unui ordin european de anchetă, să îi comunice acuzațiile lui Iorgulescu jr. la clinica din Italia unde acesta este în continuare internat, suferind, la rândul lui, mai multe traumatisme în urma accidentului. 

Urmează ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie audiat prin comisie rogatorie, fie procurorii români se vor duce în străinătate pentru audierea lui Mario Iorgulescu, fie autorităţile vor aştepta ca fiul şefului LPF să se întoarcă în România, potrivit Antena3. S-a mai încercat chestionarea tânărului, însă audierea sa nu a fost posibilă în trecut din cauza stării de sănătate precare în care se afla. 

Între timp, însă au apărut informaţii conform cărora starea sa prezintă îmbunătăţiri. „În aceste momente, audierea persoanei Iorgulescu Mario nu este posibilă şi, prin consecinţă, nu este permisă interacţiunea. De la internare şi până acum, starea sa prezintă îmbunătăţiri", a declarat în urmă cu două săptămâni o sursă. 

Mario Iorgulescu se află în prezent internat la o clinică din Milano, unde a fost transferat la dorinţa familiei. Inițial acesta a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă, după ce a provocat accident în Capitală, aflându-se sub influenţa substanţelor halucinogene şi a băuturilor alcoolice. În accidentul respectiv a murit un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net