Mărturia cutremurătoare a femeii abuzate de Dincă: «Mă viola în timp ce se uita la filme de groază»

Ultima actualizare:
Căutările continuă pe proprietatea lui “Popicu”
Căutările continuă pe proprietatea lui “Popicu”

Mărturii zguduitoare în cazul mecanicului Gheorghe Dincă (66 de ani), care a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani), răpită pe 14 aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), dispărută pe 24 iulie. Marinela Bradosu, o femeie din Brâncoveni (Olt), le-a povestit anchetatorilor tot calvarul pe care l-a trăit în casa groazei din Caracal.

Marinela Bradosu e o femeie simplă, de la ţară, are 49 de ani, faţa arsă de soare şi palmele bătătorite de munca la câmp. „Dacă poliţiştii nu veneau la poarta mea, eu nu depuneam plângere. Îmi era frică să nu-mi omoare copiii“, se confesează femeia în adevarul.ro, referindu-se la Gheorghe Dincă.

  • “O namilă de om la poartă”. Marţi, săteanca din Brâncoveni a depus o plângere la Poliţie în care reclamă că a fost violată de mecanicul din Caracal.  Femeia, diagnosticată cu oligofrenie, are trei copii: doi minori şi o fată mai mare care trăieşte în Germania. Marinela locuieşte împreună cu mama, copiii cei mici şi sora ei, Georgeta Bradosu. În timpul audierii, a dat însă multe amănunte care atestă că a fost în casa lui Gheorghe Dincă. Femeia nu-şi mai aminteşte exact ziua, doar că totul s-ar fi întâmplat în perioada aprilie - mai. 

“Pe aici se ştie că fata mea are probleme şi oamenii o mai cheamă să muncească pe la câmp, cu ziua. Probabil, monstrul asta a aflat de pe la careva din sat”, povesteşte Maria Bradosu, mama Marinelei. “M-am pomenit într-o dimineaţă cu o namilă de om la poartă. M-a întrebat de Marinela, a zis că are şi el nevoie acasă, ca să-i sape porumbul. Mi-a spus că o ia el cu maşina, o aduce înapoi, să stau fără grijă şi că-i dă 50 de lei”, adaugă tanti Maria. 

  • “M-a luat de păr”. Fiica ei a ajuns la casa lui Dincă în jurul orei 10.00. “M-a dus cu o maşină gri. A zis să stau în spate, că nu i se deschide uşa în faţă. Afară nu vedeam nimic, avea nişte geamuri negre”, îşi aminteşte Marinela. “A băgat maşina pe unde erau nişte porţi albastre, am coborât când eram în curte şi mi-a dat sapă să trec la treaba. El a băut nişte ţuică şi vin şi a zis că se duce să se culce. Eu m-am apucat de treabă. Pe la 12.00 a venit peste mine. M-a întrebat dacă beau ceva, eu am zis că nu, că iau pastile, şi atunci a început să mă înjure. M-a luat de mână, mi-a întors-o la spate, m-a luat de păr şi m-a târât până într-o cameră, acolo unde dormea el”. Marinela Bradosu spune că n-a fost dusă în casa din faţă, cea cu etaj, ci într-o anexă, în spatele curţii: “M-a băgat într-o cameră unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă, pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut Iadul”, relatează, cu voce tremurândă, femeia de 49 de ani. 
  • A leşinat după un pumn în ceafă. Marinela mai spune că, după ce a violat-o, Dincă i-a cerut să meargă afară şi să-şi termine treaba: “Mi-a zis să nu încerc să fac ceva greşit, că mă omoară. Mă înjura şi mă ameninţa. În curte, m-am uitat în jur. Erau multe, multe fiare, gardurile erau aşa de înalte că nu se vedea nimic la vecini. N-am avut ce face, am săpat până pe la ora 3.00 (15.00 - n.r.) şi atunci i-am zis că am terminat. Mi-a dat un pumn în spate, la ceafă, am leşinat şi a aruncat o găleata cu apă pe mine. Apoi mi-a spus că mă lasă vie, dar dacă povestesc ce s-a întâmplat, îmi omoară copiii. I-am jurat că nu voi spune. Dacă poliţiştii nu veneau la poarta mea, nu depunem plângere. Îmi era frică să nu-mi omoare copiii”, încheie Marinela Bradosu. Individul ar fi chemat un taxi, i-a spus şoferului s-o ducă la staţia de microbuze din Caracal şi s-o lase acolo. Femeia a fost audiată luni după-amiază, aproape cinci ore, la postul de poliţie din Brâncoveni. Marţi, ea a depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă la Slatina, la IPJ Olt. Anchetatorii au dus-o pe femeie inclusiv la IML.

Are criminalul probleme de potenţă?

Cel mai probabil, Gheorghe Dincă are la activ mai multe violuri, fiind considerat o persoană obsedată să-şi satisfacă nevoile sexual, explică surse din anchetă. Individul are, se pare, probleme de potenţă şi obţine satisfacţie numai prin sex oral.  Cert este că în locuinţa din Caracal a mecanicului s-au descoperit şi mai multe prezervative. 

În privinţa zvonurilor conform cărora individual poreclit “Popicu” ar face parte dintr-o reţea de trafic de persoane, procurorii nu au găsit nici un fel de probă care să ducă la o astfel de pistă, scrie adevarul.ro. Dincă poate fi caracterizat ca un prădător sexual singuratic, care are la activ mai multe violuri, puse în practică după un adevărat ritual. 

Analiza ADN a oaselor din pădure va fi gata săptămâna viitoare

DIICOT a anunţat ieri că expertiza efectuată de Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” arată că fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei tinere între 15 - 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Investigatorii nu au indicat faptul că oasele i-ar aparţine Luizei Melencu (18 ani), cealaltă fată despre care Dincă susţine că a ucis-o. Surse din anchetă spun că rezultatele ADN în acest caz vor fi gata săptămâna viitoare, materialul genetic recoltat din dinţii descoperiţi în pădure fiind acum în curs de procesare. La Caracal, în casa groazei, investigatorii au pus în funcţiune   aparatul  “Ground Penetrating Radar”, scrie adevarul.ro. Cu ajutorul undelor electromagnetice, dispozitivul detectează eventuale cadavre sau buncăre în curtea de 2.000 de metri pătraţi. Potrivit unor surse, la cercetări au participat şi specialişti în geodezie. Aceştia le-au oferit investigatorilor suportul tehnic de specialitate. Aparatul le-a oferit deja anchetatorilor primele indicii, respectiv o serie de anomalii în curte.  Acest dispozitiv a mai fost folosit cu succes şi într-un alt caz instrumentat de procurori. E vorba de dosarul „Academia infractorilor” din Neamţ, când scanerul a detectat locurile în care indivizii şi-au îngropat prada. În curtea lui Dincă, investigatorii au adus şi două excavatoare, care vor fi utilizate după scanarea terenului. Pe de altă parte, percheziţia informatică a telefoanelor şi laptopului găsite în casa lui Gheorghe Dincă a fost finalizată de experţii Poliţiei, dar n-au apărut date relevante pentru anchetă.

Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal
Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net