Mărturie șoc despre moartea lui Condrea: ”Era urmărit”

Ultima actualizare:

    Accidentul de duminică în care a murit Dan Condrea a fost anunțat de unul dintre martori la ora 18.47
Accidentul de duminică în care a murit Dan Condrea a fost anunțat de unul dintre martori la ora 18.47

Datele despre cum s-a produs accidentul se schimbă. Un alt presupus martor al tragediei în care a murit Dan Condrea povestește că acesta a fost urmărit și șicanat în trafic înainte să se izbească de copac.

Două persoane susțin că au fost martore la teribilul eveniment produs duminică seară pe drumul care duce spre Buftea.

Gabriela Pelin este femeia care susține că a fost depășită de Dan Condrea și că a auzit o bubuitură puternică.

S-a oprit apoi la locul accidentului, a alertat 112 și a stat lângă cadavru până când a sosit Poliția. "Mergeam spre casă cu copilul, o maşină m-a depăşit, avea viteză mai mare decât a mea, 110 km/h să zic, că aveam eu aproape 90 km/h, deci, clar m-a depăşit. Vorbea la telefon. Nu ştiam cine e că nu m-a interesat. Am mers, pur si simplu în linie dreaptă, dânsul a dat semnal, m-a depăşit, s-a încadrat înapoi pe drum şi am mers, că era şoseaua liberă. La un moment dat am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat mai bine şi nu era maşina. Am ajuns acolo, nu se vedea nimic. Am zis să mai căutam, poate traieşte cineva. Nu se mai vedea în interiorul maşinii. La aproape un metru de maşină era un cadavru. M-am ridicat şi i-am strigat biciclistului că l-am găsit. De la 112 mă întreba dacă mai e cineva. I-am zis biciclistului că l-am găsit decedat. Între timp a venit o maşină de Poliţie care a zis că e întâmplător acolo. Am găsit portofelul. Poliţia a ajuns lângă mine, am ridicat portofelul de jos, am scos un permis de conducere, am citit: Condrea Dan Alexandru. Mi-a zis poliţistul să-i dau permisul, să anunţe ei prin staţie, CNP-ul l-a dictat el prin staţie. Nu m-a depăşit în nici o curbă. Se vede clar că a mers 6 metri şi a încercat să intre din nou pe şosea. Nu era în satele acelea când m-a depăşit, eram în câmp, sunt vreo 10 km în câmp. Eu am vazut doar că a dispărut de pe şosea şi s-a auzit o bubuitură. Nu era urmărit de nimeni pentru că nu era nici o maşină, drone nici atât", a spus femeia de 41 de ani.

Moartea lui Condrea, premeditată

O altă persoană, care susține că a văzut întreaga scenă, a mărturisit că patronul Hexi Pharma era urmărit de o altă maşină şi a pierdut controlul volanului pe când încerca să scape de urmăritori. Martorul venea din sens opus celui în care se deplasa Dan Condrea şi a declarat pentru Kanal D că moartea acestuia a fost premeditată.

"În spatele lui, la 100-150 de metri, era o altă maşină. Se urmăreau. Avea şi el viteză foarte mare, nici celălalt nu avea o viteză chiar mică. Fugea şi el. M-am intersectat cu el. Am văzut că avea viteză foarte mare şi la un moment dat s-a dat cât mai aproape de marginea drumului. Încerca să-l evite pe cel din spate", a spus martorul. Acesta a povestit şi ce s-a întâmplat  secundele impactului: "A mers pe iarbă. Cred că a pierdut controlul volanului, cred că se uita în oglindă, cine ştie... Cred că i-a distras atenţia cel din spate. Cel din spate a luat-o înainte. A călcat un pic, s-a aprins stopul de frână, s-a aprins, nu a pus frână, cred că a călcat un pic şi s-a dus înainte".

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net