Mărturii din dosarul lui Gregorian Bivolaru: «Era sublim la pat»

Ultima actualizare:

    Yoghinele erau amorezate până peste cap de Bivolaru şi îi trimiteau acestuia fotografii în pielea goală sau îmbrăcate foarte sumar
Yoghinele erau amorezate până peste cap de Bivolaru şi îi trimiteau acestuia fotografii în pielea goală sau îmbrăcate foarte sumar

Curtea de Apel Cluj a decis marţi ca procesul în care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, este acuzat de trafic de persoane să fie rejudecat la Tribunalul Cluj. În urmă cu câţiva ani, această instanţă l-a achitat pe Bivolaru.

EvZ a reușit să citească o parte din cele 98 de volume, în care sunt descrise cu lux de amănunte orgiile sexuale care aveau loc în așa numitele ashramuri, locul unde adeptele lui Bivolaru erau cazate și unde se dăruiau liderului absolut al MISA.

Yoghinele erau amorezate până peste cap de Bivolaru şi îi trimiteau acestuia fotografii în pielea goală sau îmbrăcate foarte sumar, în speranța de a fi alese și de a le selecta să facă parte din haremul personal.

O yoghină, Isabela D. a declatrat că a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu Bivolaru. “Tantra yoga era o cale de evoluție spirituală rapidă și eu eram privilegiată fiindcă puteam face sex cu acest maestru tantric”, declară tânăra. Una dintre tinere, Miruna F., orbită de iubirea față de Bivolaru, descrie întâlnirea dintre ea și Guru. “Am fost la Grig. Siva mi-a ascultat ruga și mă simt ca la început. A fost sublim, ca o veche regăsire”, spune Miruna.

Mai multe detalii puteţi citi pe evz.ro.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net