Sunt temuți, dar și vânați! Un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava, faimoșii ”mascați”, este în comă după ce i-a fost practic despicat capul de sabia unui suspect de trafic de droguri.


Scena a avut loc în timpul unei percheziții în orașul Rădăuți, iar agentul Dan Ciprian Sfichi era însoțit de alți trei colegi și de patru polițiști de la Crimă Organizată. Agresorul este Alexandru Huțuleac, cercetat într-un mare dosar de trafic de droguri al procurorilor DIICOT.

”Polițiștii, în fruntea cărora se afla agentul Sfichi, au încercat să intre în apartamentul suspectului prin spargerea ușii, dar în momentul când au pătruns cu mijloace specifice, din întuneric acesta i-a atacat. El l-a lovit cu sabia în cap pe agent care nu purta cască de protecție, dar o avea la el”, a precizat șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

Grav rănit, agentul Sfichi, tată a doi copii minori, era la închiderea ediției în stare foarte gravă și operat de 10 medici de la Spitalul de Neurochirurgie Iași unde a fost adus cu un elicopter al Ministerului de Interne.

4-actu-61926307-89651515.jpg

politist atacat, sabie, interlop, traficant, spital
Suspectul a fost reținut și dezarmat de sabie
 
 
Loading...