Maşină de poliţie şi ambulanţă, implicate în două accidente în Constanța. Cinci persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O maşină de poliţie şi o ambulanţă au fost implicate în două accidente în judeţul Constanţa, în urma lor fiind răniți un poliţist, un asistent medical, un ambulanţier, un pacient și încă o persoană.

Cinci persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în noaptea de luni spre marți, în județul Constanța. Unul a avut loc pe bulevardul Soveja din municipiul Constanţa și a fost între o autospecială de poliție și un autotursim. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul impactului. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor celor două persoane rănite: poliţistul care stătea în dreapta şi un pasager din autoturism. ISU Dobrogea a transmis că victimele suferiseră traumatisme craniene şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Ambulanța a fost răsturnată 

De asemenea, într-un alt accident rutier a fost implicată în ambulanţă. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de 8 spre 9 februarie, la ieşira din localitatea Valea Dacilor, spre oraşul Medgidia, pe DJ 381. „Accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă care transporta un pacient spre Spitalul Medgidia. Asistentul, ambulanţierul şi pacientul sunt conştienţi, transportaţi la Spitalul din Medgidia”, spun reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă a Judeţului (SAJ) Constanţa. În urma accidentului, ambulanţa s-a răsturnat. Victimele au fost preluate de alte autospeciale SAJ pentru a fi transportate la unitatea medicală. Din primele informaţii, şoferul ar fi vrut să evite un animal apărut pe carosabil, scrie adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net