Maşină incendiată în sectorul 5: “Am văzut cum ies flăcări pe geamurile din spate”

Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 5, puţin după miezul nopţii, informează rtv.net. Proprietarul autoturismului a văzut pe geam cum un necunoscut i-a incendiat maşina şi apoi a fugit. Vehiculul nu era asigurat.

“Am auzit alarma maşinii că s-a pornit. Am văzut pe cineva că umblă la maşină, la uşa din spate. Am deschis geamul şi am întrebat ce se întâmplă, în momentul în care am văzut că aruncă ceva în maşină. Am văzut cum ies flăcările pe geamurile din spate. A fost ori o distracţie dubioasă din dorinţa de a face rău, ori o confuzie”, a declarat Eugen Popovici, proprietarul maşinii incendiate, pentru sursa citată.

Poliţia a deschis o anchetă pentru depistarea celui care a distrus maşina parcată în faţa blocului. Nu e primul incident de acest gen care se petrece în sectorul 5 al Capitalei. Trei autoturisme au fost incendiate în stil mafiot la 19 martie, în jurul orei 1.00 noaptea. Proprietarul acestora a reclamat o pagubă de circa 50.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net