Medic bătut de nepotul unei paciente ucisă de dietă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un medic anestezist din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost agresat de nepotul unei foste paciente în timp ce lua masa într-un restaurant din oraş.

Incidentul a avut loc pe 13 noiembrie, în restaurantul Aroma, unde medicul Anca Melinte lua masa împreună cu o colegă, scrie adevarul.ro. În acelaşi local, la o masă alăturată, se afla şi un tânăr, fiul surorii femeii de 49 de ani, care a decedat recent la Spitalul Judeţean în urma unei diete cu bicarbonat şi lămâie.

În momentul în care a văzut-o pe Anca Melinte, tânărul s-a apropiat de ea şi a început să o lovească cu palmele, reproşându-i că i-a omorât mătuşa. Martorii au intervenit imediat, iar agresorul a fost evacuat din local.


    † Elena Popa a murit în octombrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui
† Elena Popa a murit în octombrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui

Elena Popa, în vârstă de 49 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pe 16 septembrie cu dureri abdominale severe care au apărut în timp ce urma o cură de slăbire cu apă, lămâie şi bicarbonat de sodiu. Ulterior, în timpul unei intervenţii chirurgicale la care a fost supusă, medicii au descoperit că pacienta avea colonul perforat. După trei săptămâni de la internare, femeia a murit în condiţii suspecte. Familia a înaintat plângeri, acuzând medicii care au tratat-o.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net