Medic bătut de un interlop

Ultima actualizare:
Cristi Spaidăr, agresor
Cristi Spaidăr, agresor

Ce huligan! Un episod şocant s-a petrecut în incinta clinicii private MedLife din Galaţi:  medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu, cu peste trei decenii de activitate, a fost împins cu brutalitate de un interlop căruia îi consultase concubina. În cădere, doctorul s-a lovit cu capul de un birou, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

La cabinetul mediului ginecolog Ioan Costache Botezatu (68 ani), din incinta clinicii MedLife, s-a prezentat, pe 20 februarie, un tânăr de 23 de ani, cunoscut sub numele de Cristi Spaidăr, împreună cu o domnişoară pe care a prezentat-o drept partenera lui de viaţă.

Individul se apropie de doctor şi îl împinge cu brutalitate
Individul se apropie de doctor şi îl împinge cu brutalitate

Deşi nu avea programare, tânărul a insistat ca medicul să o vadă pe femeie. Temându-se ca nu cumva să fie vorba de o urgenţă medicală, doctorul Botezatu a fost de acord să o consulte pe femeie.

Tânărul a insistat să fie de faţă la consult şi, după un moment de ezitare, medicul şi-a dat acordul, scrie adevarul.ro. În cabinet, medicul a fost supus de bărbat la un tir de întrebări, motiv pentru care, agasat, l-a rugat să părăsească încăperea.

Medicul se resimte în urma loviturii la cap
Medicul se resimte în urma loviturii la cap

Spaidăr a refuzat şi a început să-i adreseze injurii, iar medicul a ieşit pe hol şi i-a cerut asistentei să sune la Poliţie. Înfuriat, bărbatul l-a îmbrâncit violent pe Botezatu, care a căzut şi s-a lovit cu capul de un birou.

„Tânărul a fost sancţionat contravenţional. Ulterior, a fost depusă o plângere, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, anunţă comisarul Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Individul amendat cu 1.500 de lei este suspectat, potrivit unor surse, că s-ar ocupa cu furnizarea de fete şi de băieţi pentru piaţa sexului din Elveţia şi Austria. 


    Medicul se resimte în urma loviturii la cap
Medicul se resimte în urma loviturii la cap

Ginecologul  Ioan Botezatu a pus pe Facebook imagini în care se vede cum e bruscat. „Postarea e un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere. 

Medicul a mărturisit pentru adevarul.ro că a adus pe lume, în cariera sa, peste 10.000 de copii, şi că e pentru prima dată când e implicat într-un incident de acest fel.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net