Medici acuzați de malpraxis, după ce o fetiță de 5 luni a murit de pneumonie. «Mamei i-au spus că are roşu în gât»

Ultima actualizare:

    Micuța a murit cu zilefoto: arhivă personală / Facebook
Micuța a murit cu zilefoto: arhivă personală / Facebook

Angajaţi ai Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon” din Focşani sunt acuzaţi de malpraxis, după ce o fetiţă de numai 5 luni a murit în spital.

 Mama micuţei a venit acum câteva zile la spitalul din Focşani, pentru că fetiţa se simţea rău, scrie adevarul.ro. La UPU - Pediatrie, femeia spune că a fost tratată superficial şi trimisă acasă, spunându-i-se că bebeluşul are doar roşu în gât. Din păcate, a doua zi dimineaţă, mama şi-a găsit fetiţa fără suflare.

Medicii i-ar fi spus mamei că nu e nimic grav

”Nepăsarea şi aşteptatul şpăgii omoară din nou. În data de 6 decembrie, o tânără din satul Ciuşlea, comuna Garoafa, s-a prezentat la unitatea primiri urgenţe Sf. Pantelimon Focşani cu fetiţa ei de numai 5 luni. După ce i-a făcut doar un control “în gât“, i s-a spus că fetiţa are roşu în gât şi atâta, eliberându-i-se doar o reţetă de tantum verde. Când tânăra a cerut să fie internată, i s-a spus că nu sunt locuri în spital şi că nu e grav. Până a doua zi de dimineaţă, un îngeraş de numai 5 luni şi-a primit perechea de aripi, trecând la cele sfinte, având PNEUMONIE. Nici măcar un control cu stetoscopul nu i s-a făcut“, scrie, pe Facebook, Lucian Constantin, bărbatul care a făcut cunoscut cazul.

Spitalul de Urgență din Focșani
Spitalul de Urgență din Focșani

"Dumnezeu să te ierte, iubita lui tati"

La rândul lor, părinţii micuţei, răpuşi de durere, au scris scurte mesaje pe Facebook. ”O inimă bună a încetat să mai bată! Un suflet curat s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în sufletele celor dragi. Dumnezeu să te odihnească în pace, sufleţel mic”, a scris mama îndurerată. ”Dumnezeu să te ierte, iubita lui tati! Să ştii că te vom iubi pentru totdeauna, chiar dacă nu mai eşti printre noi, la doar 4 luniţe jumate, eşti un îngeraş frumos şi vei rămâne în sufletele noastre!”, a scris şi tatăl fetiţei. Rudele, prietenii, cunoscuţii dar şi persoane necunoscute, impresionaţi de ceea ce s-a întâmplat, au trimis mesaje de condoleanţe, de îmbărbătare, dar şi de revoltă, în acelaşi timp.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că bebeluşul avea pneumonie. Conducerea Spitalului Judeţean Focşani nu a oferit până acum un punct de vedere cu privire la acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net